Hoppa till innehåll
Livsmedelsarbetareförbundet logotyp

Livs söker Administratör för medlems- och organisationsservice

Livs söker en administratör till förbundskontoret i Stockholm. Livs medlems- och organisationsservice hanterar administration inom förbundet såväl regionalt som centralt. I arbetet ingår att ha god kontakt med medlemmar, förtroendevalda och anställda.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att bemanna förbundets telefonväxel, handlägga medlemsärenden i CRM-baserat verksamhetssystem, besvara försäkringsfrågor och receptionsarbete. Utöver det allmänna gemensamma arbetet är gruppen uppdelad i mindre arbetsgrupper med extra ansvar för specifika frågor såsom t.ex. reskontra och kursverksamhet.

Du som söker denna tjänst ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vara ansvarstagande. Du ska kunna arbeta självständigt samtidigt som du har lätt att samarbeta. Det är viktigt att du delar arbetarrörelsens värderingar.
Har du erfarenhet av arbete i CRM är det meriterande. Detsamma gäller om du har tidigare erfarenhet av arbete i facklig eller annan ideell organisation.

Vi kommer genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast möjligt.
Lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Kontaktperson:
  • Solweig Larsson, tredje ordförande, telefon 08-796 29 17.
Facklig kontaktperson:
  • Maria Söderström, Handelsklubbens ordförande, telefon 08-796 29 32 .
Välkommen med din ansökan till info@livs.se senast den 2 oktober 2023.
Mer info
Kontaktperson
Solweig Larsson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Livsmedelsarbetareförbundets organiserar anställda inom livsmedelsindustrin i Sverige. Förbundets uppgift är att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhället utifrån en socialistisk, antirasistisk och feministisk grundsyn samt att under demokratiska former medverka till en samhällsutveckling på grundval av politisk, social och ekonomisk demokrati.
Livsmedelsarbetareförbundet är medlemmarnas fackliga organisation och bygger sin verksamhet på medlemmarnas delaktighet, behov och önskemål.
Livsmedelsarbetareförbundet är anslutet till LO i Sverige och samarbetar med övriga till LO anslutna förbund. Förbundet har även samarbete med andra fackliga och ideella organisationer samt upprätthåller förbindelser med fackliga organisationer i andra länder och med yrkesinternationaler som är anslutna till eller samarbetar med Internationella fackliga samorganisationen. Mer information finns på Livs.se

Liknande jobb