Hoppa till innehåll
Lindra Idéell Förening logotyp

Lindra Second Hand söker flyttkarl/chaufför med B-körkort

Lindra Second Hand söker flyttkarl/chaufför med B-körkort beredd på fysiskt arbete till anläggningen för sortering och beredning i Bagarmossen. Självklart för oss är att både kvinnor och män kan arbeta som flyttkarl, så välkommen med din ansökan!

Återanvändning och återvinning är nyckelord för den verksamhet som vi bedriver. Genom insamling och försäljning i Lindras butiker kan gamla kläder, hushållstextilier, inredningsprylar och andra hushållsföremål få "nytt liv" genom nya användare. Överskottet från Lindras försäljning går till att samfinansiera biståndsinsatser i Human Bridge regi.

Om tjänsten
I rollen som chaufför ingår huvudsakligen arbetsuppgifterna:
  • att hämta återbruksmaterial från återvinningscentraler / kretsloppscentraler
  • att distribuera genomgångna varor från vår sorteringsanläggning till våra butiker
  • att transportera butiksreturer och andra varor från våra butiker
Varorna som vi hanterar kan vara allt användbart inom hem- och hushåll, sport och fritid, möbler och inredningsprylar eller verktyg och redskap. Kort sagt allt som går att återanvända.

För att trivas i rollen behöver du vara smidig i samarbetet med alla de människor du möter i jobbet. Personal på kretsloppscentralerna, kunder som skänker varor till oss och köper varor av oss. Personal och andra deltagare (i praktik och arbetsträning) inom både Human Bridge och Lindra är alla kollegor som hjälps åt för att lösa arbetsuppgifterna även när det är mycket att göra och varuflödet är stort.

Arbetsuppgifterna består till största delen fysiskt arbete med att lasta och lossa varor som vi hämtar och distribuerar. Vi lastar på kretsloppscentral lastbilen med både större möbler och mindre prylar för återbruk, och lossar dem vid beredningen i Bagarmossen. Efter genomgång är det t.ex. möbler, sport- och fritidsartiklar, lådor, backar och säckar med varor som ska lastas i lastbilen och lossas vid butikerna. Transportsträckorna är korta och merparten av arbetstiden innebär lastning och lossning eller lagerarbete i beredningen.

Våra förväntningar och krav
Våra förväntningar på dig i rollen är att du med gott omdöme, säkerhetsmedvetande och korrekt bemötande genomför dina arbetsuppgifter varje dag. Det är viktiga delar av våra kvalitetsmått. Och vi förväntar oss även att du ska fortsätta lära dig och bidra till mera effektiva arbetssätt och rutiner. Vi förväntar oss även att du ska fortsätta lära dig och bidra till mera effektiva arbetssätt och rutiner.

Krav
  • B-körkort i minst 2 år
  • Mycket god körvana

Kollektivavtal finns och vi tillämpar provanställning.

Ansökan
Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att mejla dennis.vasteson@lindra.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Liknande jobb