Redovisningsekonom till Lindqvist Accounting

Redovisningsekonom till Lindqvist Accounting

OM LINDQVIST ACCOUNTING
Lindqvist Accounting är en auktoriserad redovisningsbyrå på Kungsholmen som söker ny kollega. Deras trevliga kontor ligger vid Fridhemsplan på Sankt Göransgatan 80. Bolaget bildades 2010 och startade sin verksamhet mars 2011. Vi får ständigt nya kunder tack vare fina rekommendationer från våra befintliga kunder vilket vi tar som ett gott betyg på vårt arbete. Byrån är Srf auktoriserad.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir löpande redovisning, skatter, lönehantering m.m åt mestadels svenska aktiebolag men även en del övriga bolagsformer. Du är självgående med eget kundansvar om ett antal kunder. Kunskaper inom bokslutsarbete är ett plus men inget krav.
  • Kundansvar för ett antal företag
  • Sköta löpande bokföring
  • Skattedeklarationer, löner och rapportering
Din profil

Vi ser gärna att du har ca 3 års erfarenhet som redovisningskonsult med eget kundansvar, gärna med en YH-utbildning. Du är utåtriktad, gillar kundkontakt, arbetar strukturerat och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vi arbetar i programmen Visma, Wolters Kluwer och Fortnox, goda kunskaper i Fortnox är ett plus. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Information om uppdrag
  • Lön: Fast lön
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid med 3 månaders provanställning
  • Adress: S:T Göransgatan 80, Kungsholmen
I denna rekrytering samarbetar Lindqvist Accounting med Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB. Önskar du mer information om tjänsten så kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult på liza.diakova@kraftsam.se 073-050 91 50

Vi ser fram emot att få din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)