Hoppa till innehåll
Lidl Rosersberg logotyp

Distriktschefstrainee Stockholm

Arbetsbeskrivning:

Sammanfattning av tjänsten
Är du en driven student med höga ambitioner som snart tar examen? Nyfiken på försäljning, vill möta nya utmaningar och trivs i en händelserik miljö? Som distriktschefstrainee får du möjlighet att utvecklas i ett lärorikt traineeprogram som avslutas med att du får axla ett stort ansvar i Lidls snabbt växande försäljningsverksamhet i region Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Din roll
Din resa inleds med ett inspirerande och innehållsrikt traineeprogram under 9 månader, där du får lära dig allt om vårt unika butikskoncept! För att skapa en grundlig förståelse för vår kärnverksamhet så arbetar du i olika roller i butik under varierande arbetstider. Därefter får du arbeta i din nya roll och för att öka din företagsförståelse introduceras du också till olika avdelningar inom vår lagerverksamhet samt på vårt huvudkontor. Parallellt med allt detta utbildas du också i teman som ledarskap, arbetsrätt och ekonomisk uppföljning. Avslutningsvis är du redo att axla ansvaret att framgångsrikt driva ditt eget distrikt!

Rollen erbjuder dig en omväxlande och tempofylld vardag, med dina butiker (och din bil) som huvudsaklig arbetsplats. Dagligen stöttar du butikschefer och övriga medarbetare i arbetet med att utveckla butikernas drift. Gott ledarskap genomsyrar allt du gör och för dig är kommunikation, struktur, utveckling och uppföljning viktiga verktyg för att leda dina team målstyrt och resultatinriktat med kunden i fokus.

Du arbetar med hela medarbetarnas livscykel, allt från rekrytering, medarbetarutveckling och avslut. Vårt koncept är ständigt föränderligt, vi är trendkänsliga och har starkt fokus på att följa upp, utvärdera och styra om när vi ser att det behövs. Allt för att nå resultat utöver det vanliga! Det är här din största drivkraft ligger - att hela tiden bli lite bättre och överträffa uppsatta mål. Sån är nämligen Lidl.

Du ingår i ett team med andra distriktschefer och rapporterar till försäljningschef.

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen som distriktschefstrainee är du mål- och resultatinriktad och har förmågan att engagera och motivera andra för att nå uppsatta mål. Du är en lagspelare som tycker om att bygga team och förstår vikten av detta för att leverera goda resultat. Tillsammans är vi som starkast.

Vi söker dig som har en stark kommunikativ och analytisk förmåga, då nyckeltal, uppföljning och coachning av medarbetare är en stor del av din roll. Du agerar snabbt på ändrade förutsättningar och möter nya utmaningar med ett lösningsorienterat arbetssätt.

Du har en akademisk examen, kanske inom ekonomi, management eller personal (men det viktiga för oss är ditt driv) och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från butiksverksamhet inom dagligvaru-/detaljhandeln eller från annan snabbrörlig bransch. Eftersom du ansvarar för ett antal butiker så är B-körkort och en positiv inställning till resande i tjänsten en förutsättning för denna roll. Du har också goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du tidigt får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Du får arbeta gentemot tydliga mål och i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal och tjänstebil ingår. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem.

Läs mer om oss på www.lidl.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare