Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Säljare/affärsutvecklare | Lernia Bemanning och Rekrytering | Stockholm

Publiceringsdatum
23 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Välkommen till en spännande möjlighet att växa tillsammans med oss! Vi söker en engagerad och resultatorienterad säljare/affärsutvecklare som vill vara en del av vårt team och samtidigt göra en verklig skillnad. Om du brinner för att skapa och utveckla affärsmöjligheter, och trivs i en dynamisk arbetsmiljö där ditt bidrag verkligen räknas, så kan detta vara din nästa utmaning. Gör skillnad och forma din framtid hos oss.


Om oss

Vi på Lernia Bemanning och Rekrytering söker en dedikerad säljare som aldrig ger upp förrän kunden är nöjd. Vårt uppdrag är att förse Sveriges mest intressanta arbetsplatser med rätt personal i rätt tid och med rätt kompetens. Vi prioriterar resultat över klockslag och arbetar i en modern, dynamisk miljö. Tillsammans med vårt säljteam, med flerårig erfarenhet inom bemanning och rekrytering, strävar vi efter att nå våra mål med en stark teamanda och "doer"-mentalitet. Vi har en stark position på blue collar-sidan och gör just nu en satsning på tjänstemän, det är där du kommer in i bilden.

Ditt ansvar

I din roll som säljare hos Lernia Bemanning och Rekrytering kommer du att arbeta nära den operativa verksamheten för att leverera de mest produktiva lösningarna till våra kunder. Du är placerad i Stockholm och arbetar med kollegor från olika bakgrunder. Fokus kommer vara på att dra in tjänstemanaffärer.

Utöver det ser vi att du tar ansvar för den mer övergripande affärsplanen mot vår ökade tillväxt inom tjänstemanaområdet. Lernia är störst i Sverige när det kommer till att bemanna yrkesarbetare och nu gör vi en stor satsning på att ta in fler tjänstemanaffärer. Därför behöver vi någon som har tidigare erfarenhet av marknadsanalys och affärsplanering mot detta segment. Det här är en nyckelposition där du som säljare och affärsutvecklare kommer ha mycket ansvar för Lernias väg framåt.

Din profil

Vi söker en entusiastisk och tålmodig säljare med tidigare framgång inom medelstora till stora företag. Vi ser att du har minst 3 års kvalificerad erfarenhet av tjänsteförsäljning. Erfarenhet inom bemanning- och rekryteringsbranschen mot tjänstemän är ett krav.

Du är proaktiv och har ett etablerat kontaktnät inom våra fokusbranscher. Din förmåga till "social selling" och analytiskt tänkande hjälper dig att prospektera och vinna affärer. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Dessutom behöver du ha körkort och vara beredd på resor i tjänsten.

Vi erbjuder

Lernia är ett stabilt företag med över 100 års historia och en stark lokal närvaro. Din ambition är gränsen för hur framgångsrik du kan bli hos oss. Du har möjlighet att påverka din tid och arbetsmetoder baserat på din erfarenhet och kompetens. Tjänsten är en heltidsanställning med sex månaders provanställning och tjänstebil.

Information

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och som säljare/affärsutvecklare är det viktigt att kunna presentera ett budskap positivt, säljande och tydligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adrian Runsten på adrian.runsten@lernia.se.

Vi ser fram emot din ansökan och kanske är det just DU som blir en del av Lernia-gänget!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 mars 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Genom våra insatser inom utbildning, matchning, bemanning och rekrytering ser vi till att företag får den kompetens de behöver och att tiotusentals människor kommer i arbete. Det har varit vår uppgift i över hundra år.

Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

Här får du själv utvecklas samtidigt som du ser andra växa genom sina nästa steg i arbetslivet. Vi är alla lika och unika och alla behövs. Det tror vi starkt på och det verkar vi för - tillsammans. Tillsammans utvecklar vi framtidens arbetskraft.