Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Lernia Utbildning söker yrkeslärare till el- och energiprogrammet på deltid

Ansök nu
Lernia Utbildning söker en yrkeslärare inom El och Energi till vår utbildningsverksamhet i Stockholm. Vi söker dig som är engagerad och har stor kunskap inom området. Som yrkeslärare på Lernia Utbildning har du möjlighet att påverka och bidra till framtiden genom att utbilda nästa generation av yrkesarbetare.

Observera att vi i första hand söker någon på deltid. 50-75%.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för att utbilda elever i både teori och praktik, och att förbereda dem för yrkeslivet. Dina uppgifter inkluderar att planera och genomföra undervisning, bedöma elevernas kunskaper, utveckla och uppdatera kursmaterial samt att arbeta tillsammans med andra yrkeslärare för att förbättra utbildningen och lärandet på vår skola.

Inriktning installationselektriker innefattar också arbete i kundsystem (betygsättning), internt deltagarhanteringssystem (betygsättning och närvaro) samt i lärportal där uppgifter finns och där lärare rättar uppgifter och dokumenterar elevens studier.

Om dig

Vi söker dig som har:
  • En gedigen kunskap inom el- och energibranschen
  • Erfarenhet av att undervisa eller handleda elever/studerande inom yrkesområdet
  • Pedagogisk utbildning eller erfarenhet av pedagogiskt arbete
  • God kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift
Som person är du engagerad, kreativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en självständig person som har lätt för att organisera och planera din arbetsdag. Du är också lyhörd för elevernas behov och har en förmåga att anpassa ditt undervisningsmaterial för att passa varje individs lärandestil.

Lernia Utbildning erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsmiljö med hög fokus på kvalitet. Du får möjlighet att utveckla din pedagogiska kompetens och att arbeta tillsammans med andra yrkeslärare inom Lernia Utbildnings nätverk.

Anställning

Tillsvidareanställning på deltid med placering i Stockholm. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, gärna omgående.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adrian Runsten via epost adrian.runsten@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Genom våra insatser inom utbildning, matchning, bemanning och rekrytering ser vi till att företag får den kompetens de behöver och att tiotusentals människor kommer i arbete. Det har varit vår uppgift i över hundra år.

Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

Här får du själv utvecklas samtidigt som du ser andra växa genom sina nästa steg i arbetslivet. Vi är alla lika och unika och alla behövs. Det tror vi starkt på och det verkar vi för - tillsammans. Tillsammans utvecklar vi framtidens arbetskraft.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare