Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Chef regionförsäljning - nationell

Ansök nu
Vårt fokus ligger på att öka kundens produktivitet genom att leverera rätt personal i rätt tid med rätt kompetens. Att jobba hos oss innebär att du blir del av en levande, modern och dynamisk arbetskultur där vi tittar mer på det värde du skapar än att stirra oss blinda på vad klockan är eller var du väljer att arbeta. Vi tror på frihet under ansvar och medarbetare som är tillräckligt självgående för att kunna leda och strukturera sin arbetsdag.


Är du en vinnarskalle som envist håller i och aldrig ger upp innan kunden är nöjd? Är du dessutom nyfiken av naturen och tycker att försäljning är ett av de stoltaste yrken man kan ha och vill få möjlighet att i din roll vara med och utveckla några av Sveriges bästa säljare i branschen? Då kan detta vara din möjlighet!

De senaste två åren har Lernia Bemanning slagit det ena försäljningsrekordet efter det andra och vi vill nu ta nästa steg för att utveckla den regionala försäljningen till nästa nivå.

Du kommer att ansvara för ett av branschens vassaste säljteam med regionala säljare i hela landet. Många med flerårig erfarenhet av försäljning av bemanning och rekryteringstjänster till svenska företag. Ditt uppdrag är att tillsammans med försäljningschef, de regionala säljarna och i samarbete med den operativa verksamheten i regionen optimera och utveckla vårt regionala försäljningsarbete till nya höjder.

Som chef inom regional försäljning är det givet att du också har ett eget försäljningsansvar, så att du ständigt håller dig uppdaterad på kundernas behov och olika lösningar. Vi tror dessutom att för rätt person så finns "säljådran" kvar även om man tar en ledarroll.

I rollen ingår bland annat att:
  • Ansvara för att uppsatta sälj mål i regionen överträffas
  • Leda, motivera och inspirera din personal till att driva en prestationsorienterad kultur med mycket glädje
  • Löpande bevaka och följa upp egna såväl som säljarnas offerter
  • Inom ramen för budgetarbetet tillsammans med säljaren sätta upp individuella sälj mål.
  • Sätta upp planer och aktiviteter för att överträffa uppsatt budget.
  • Tillsammans med försäljningschef utveckla arbetsmetoder för säljprocessen
  • I tät dialog med regionchefer/platschefer optimera försäljningsarbetet
Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet och kan uppvisa starka försäljningsresultat från tjänsteförsäljning. Tillsammans med andra upplevs du som den som ger energi och en ärlig ambition att hjälpa andra att bli bättre. Genom din erfarenhet vet du att små steg framåt också är framsteg, därför har du tålamod och ger inte upp bara för att det inte alltid går som du tänkt.

Du har tidigare arbetat som säljare/säljchef på medelstora till stora företag och söker nu din nästa utmaning. Starkt meriterande är om du tidigare erfarenhet från bemanning- och rekryteringsbranschen.

Du är van att agera proaktivt och ogillar att "vänta och se vad som händer". Du har troligen redan ett utvecklat kontaktnät inom de branscher vi fokuserar på. Att arbeta med "social selling" för att prospektera och vinna affärer är en naturlig del i ditt arbete idag. Du har utvecklat en analytisk förmåga vilket gör att du kan bedöma olika situationer och kan snabbt lägga upp en vinnande strategi. Självklart uttrycker du dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Grundläggande krav för rollen är relevant erfarenhet, körkort och möjlighet att arbeta i en tjänst där det förekommer resdagar.

Vad vi erbjuder?

Lernia är ett stabilt företag som funnits i mer än 100 år. Det gör att vi kan erbjuda en unik stabilitet till våra kunder. Företaget karakteriseras av ett lokalt entreprenörskap med starka värderingar.

Förutom ovanstående så erbjuder vi en spännande och utvecklande tjänst där din ambition sätter gränsen för hur framgångsrik du blir. Du får en central roll i utvecklingen av försäljningsarbetet på Lernia Bemanning framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med 6 månaders provanställning. Efter provanställningen har du rätt till tjänstebil.

Ansökan och mer information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta försäljningschef Ola Brorsson på telefon 076-11 92 850 eller mail ola.brorsson@lernia.se

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer att få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Sista ansökningsdag är 2023-06-09

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år.

Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare