Hoppa till innehåll

Teknisk säljare till Stockholm

LEMO som är ledande inom design och tillverkning av anpassade precisionsanslutningar och kabellösningar söker nu en teknisk säljare. Har du ett stort intresse för teknik och en önskan att bygga starka affärsrelationer? Då kan du vara den vi letar efter!

Om tjänsten 
Som teknisk säljare hos oss får du en är intressant och utvecklande roll där du driver och ansvarar för hela säljprocessen. Från prospektering och mötesbokning till uppföljning och utveckling av kunderna, med mål att skapa långsiktiga affärsrelationer. I ditt arbete får du stöd av duktiga och kundorienterade kollegor.

Våra kunder finns inom tillverkande teknisk industri, så som fordon, kärnkraft, medicin mm. Du kommer utgå hemifrån och bearbeta våra kunder i hela Sverige. Du bor lämpligen i mellersta Sverige och kommer att rapportera direkt till vår VD.

Vad säger Mikael Andersson, VD, om hur det är att jobba på LEMO? 

"Jag blev rekryterad 2004 till tjänsten som VD och trivs mycket bra i bolags kulturen som LEMO har. Att arbeta för ett familjeägt bolag med fokus på kundanpassade lösningar där kvalitet är främsta ledord, är kanon. Vi arbetar tillsammans och hjälper varandra som en familj samt har ett väldigt bra samarbete mellan kollegor och kunder.

Att få möjligheten att få arbeta med så många och olika kunder från olika branscher är positivt och ständigt utvecklande, vi kan vara flexibla och finna lösningar.

Framtidsvisionen är att vi skall vara det främsta valet inom förbindningsteknik och signalöverföring."

Din profil
Då arbetet är högst självständigt krävs det att du är självgående, har ett stort eget driv och trivs med att jobba på detta sätt.

  • Du har ett stort affärssinne, är kundorienterad och har lätt för att kommunicera
  • Du har ett strukturerat och disciplinerat arbetssätt samt trivs med en del administrativt arbete
  • Du är en positiv person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare

Kvalifikationer 

  • Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna av produkter inom el och teknik till tillverkande industrin
  • Ett stort tekniskt kunnande och intresse, gärna med erfarenhet av komponenter
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift
  • Goda IT-kunskaper
  • B-körkort

Vi erbjuder
LEMO är ett välmående familjeägt schweiziskt företag som erbjuder finmekaniska komponenter av yppersta kvalitet. Nu söker vi dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Rollen innebär stort eget ansvar samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med engagerade kollegor. Du kommer självklart få alla verktyg du behöver för att lyckas bra i ditt arbete och vi erbjuder bra och marknadsmässiga villkor.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Derblom på tel. 070 657 80 74.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
LEMO med huvudkontor och produktion i Schweiz, har idag 1900 anställda och 19 dotterbolag över hela världen. LEMO och dess anknutna systerföretag REDEL, NORTHWIRE och COELVER tillhandahåller kontaktlösningar genom sin förmåga och kompetens att möta kundernas förväntningar, detta gör vi i 80 länder runt om i världen. LEMOs högkvalitativa push-pull-kontakter finns i en mängd olika utmanande applikationsmiljöer, inklusive medicinsk, industriell kontroll, test och mätning, audio-video och telekommunikation.

LEMO Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (1 dag kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Enköping
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga