Hoppa till innehåll
LEBER Advokatbyrå logotyp

Advokat alternativt erfaren biträdande juri

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ola von Schéele
Email
Telefon
VI ERBJUDER

LEBER Advokatbyrå erbjuder en modern och utvecklande arbetsplats där vi utgår från ett digitalt arbetssätt. Hos oss delar vi kunskap mellan medarbetarna, öppet och prestigelöst. Här blir du en del av en advokatbyrå med högt i tak och där vi solidariskt ställer upp för varandra. I syfte att hålla en god sammanhållning utgår arbetet primärt från vårt trevligt inredda huvudkontor, centralt beläget vid Odenplan. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg i att du ges handledning, stöttning och relevant utbildning. Vi ser gärna att du, som biträdare jurist, även har en målsättning att bli advokat vilket vi uppmuntrar.

Förmånliga lönevillkor inklusive pensionsavsättning utlovas.

Mer information om oss och advokatbyrån finns på www.advokatleber.se.

VEM VI SÖKER

Som person är du noggrann, ambitiös och driven. Du har en svensk juristexamen och är idag verksam vid advokat- eller juristbyrå och har minst 3 års erfarenhet av juridisk processföring. Tingstjänstgöring och språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande men det viktigaste för oss är hur du är som person.

TJÄNSTEN OCH ANSÖKAN

Tjänsten omfattar heltid med lön enligt
överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sista ansökningsdag är den 1 april
2024.

Tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ett
CV, personligt brev och eventuella tjänstgöringsintyg till Ola@advokatleber.se. Diskretion utlovas.

Genom att skicka din ansökan till LEBER Advokatbyrå godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i syfte att utvärdera din ansökan och fullfölja våra skyldigheter enligt lag. Din ansökan kommer att hanteras med sekretess i förhållande till tredje man.

Liknande Jobb

LEBER Advokatbyrå logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 april 2024 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM LEBER ADVOKATBYRÅ

LEBER Advokatbyrå är en modern advokatbyrå som huvudsakligen arbetar med tvistelösning, brottmål samt social- och migrationsrätt. Vårt huvudkontor ligger vid Odenplan i Stockholm. I dagsläget består byrån av två advokater och en biträdande jurist. Advokatbyrån verkar även härutöver i kontorsgemenskap med Everett Advokatbyrå.

Mer information om oss och advokatbyrån finns på www.advokatleber.se.