Länsförsäkringar AB söker Scrum master

Länsförsäkringar AB söker Scrum master

Som Scrum Master hos Länsförsäkringar AB i Stockholm får du både påverka och bidra till Länsförsäkringars agila utveckling!

Här blir du del av ett kundägt bank- och försäkringsbolag som genomsyras av frihet under ansvar och ett lean-agilt arbetssätt. Du blir en viktig del i att coacha teamet för att tillsammans skapa marknadens bästa kundupplevelser.

Vi erbjuder dig

Hos oss på Länsförsäkringar står varje medarbetare i fokus samtidigt som vi tillsammans utvecklar vår digitala kundupplevelse. Här präglas ledarskapet av tillit och ett stort förtroende till individen samtidigt som du erbjuds stora möjligheter att utvecklas vidare i din roll.

Du får:
  • Dagligen inspirera och vägleda teamet
  • Möjliggöra för teamet att kontinuerligt skapa kundvärde
  • Påverka på riktigt - både din roll och ditt ansvarsområde
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Scrum Master hos oss består din vardag främst av att:
  • Coacha teamet och säkerställa ett lean-agilt arbetssätt med fokus på ständiga förbättringar
  • Undanröja hinder så att teamet kan fokusera på utveckling
  • Agera förlängd arm mot externa parter
  • Facilitera agila sammankomster såsom dagliga stand-ups samt ansvara för agila verktyg
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Vi arbetar enligt SAFe-ramverket i lean-agila tvärfunktionella team. Du samverkar med alla team inom avdelningen Utveckling & IT, som ansvarar för utvecklingen av Länsförsäkringars digitala kund- och medarbetarkanaler. I ditt närmsta team finns bred kompetens i form av bl.a. produktägare, QA och utvecklare. Du har därtill även ett nära samarbeta med andra scrum masters för att utbyta erfarenheter och kunskaper. Gruppen är både välkomnande och öppna, där de flitigt delar sina kunskaper sinsemellan för att tillsammans vidareutvecklas.

Mer om dig

Vi söker dig som är trygg i din Scrum Master roll och har erfarenhet av att arbeta som det sedan tidigare. Därtill ser vi även att du har tidigare erfarenhet inom datamodellering då du kommer att stötta ett team inom marketing automation. Rollen innebär att du behöver kunna hantera problem och incidenter snabbt samt samarbeta med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs. Du är anpassningsbar, har stort fokus på teamet och är duktig på att skapa förutsättningar för att nå gemensamma mål.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Emil Lindberg
Telefon 0737450436
Email Mejla Emil Lindberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Data & IT, IT-Konsult, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En stor del av Länsförsäkringars framgångar ligger i balansen mellan lokalt och gemensamt. Det lokala består av 23 kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger utvecklings- och servicebolaget Länsförsäkringar AB i Stockholm samt dotterbolagen Wasa Kredit och Agria Djurförsäkring.

På länsförsäkringar AB finns roller inom projektledning, ekonomi, juridik, aktuariella och analytiska tjänster eller marknadsföring. Här finns också specialister inom nischade delar inom försäkring, bank och pension. IT är en strategisk kompetens och grunden i vår kundupplevelse. Att jobba med IT hos oss innebär att man blir en nyckelspelare i att förverkliga våra IT-visioner, ta fram nya tekniska lösningar och förbättra kundupplevelsen i gränslandet mellan teknik och människa.