.Net utvecklare

.Net utvecklare

Har du passion för ”Big Data” och systemutveckling? Vill vara med på den förändringsresa vi står inför? Vi arbetar med data från olika försystem inom Länsförsäkringar och står nu inför att utveckla ett helautomatiserat flöde med en gemensam finansiell datakälla inom enheten Ekonomi & Finans. Datalagret kommer bli hjärtat i våra informationsflöden inom bland annat bokslut och finansiell rapportering och olika typer av Analysförmågor.
 
Låter det intressant? Häng då med oss på en spännande resa inom området Big Data!

Om tjänsten

I rollen som Senior .NET utvecklare tillhör du enheten Ekonomi & Finans. Du kommer att vara med och utveckla våra flöden och arbetssätt, därför är vi ute efter dig som har bakgrund i utveckling av datalager, strukturer och system.
Detta är rollen för dig som har passion för ”Big Data” och systemutveckling, och Vill vara med på den förändringsresa. Vi arbetar med data från olika försystem inom Länsförsäkringar och står nu inför att utveckla ett helautomatiserat flöde med en gemensam finansiell datakälla inom enheten Ekonomi & Finans.
Datalagret kommer bli hjärtat i våra informationsflöden inom bland annat bokslut och finansiell rapportering och olika typer av Analysförmågor.

I dina ansvarsområden ingår att:
  • Koda och utveckla vårt gemensamma finansiella datalager, sätta strukturer, ansluta kringliggande system och förenkla flöden.
  • Säkerställa att processer för dataflöden och datastrukturer utvecklas och underhålls i datalagret
  • Delta i system- och acceptanstestarbetet vid införande av ny funktionalitet.
  • Underhålla, konfigurera och förbättra datakällan.
  • Hantera incidenter och problem i produktion i nära samarbete med vår verksamhet och leverantörer.
  • Agera fördjupad support samt hantera frågeställningar kring funktionalitet för icke-tekniska teammedlemmar.
  • I samråd med arkitekter säkerställa att datakällan utnyttjas på bästa sätt i organisationen.


Enheten Ekonomi & Finans är LFABs gemensamma ekonomifunktion med ansvar för koncernens verksamhetsstyrning, kapitalplanering och finansiella rapportering. Inom enheten finns grupperingen Finansiell Information och Analys som har ansvaret för Informationsstyrning, modellering och Finansiell Data Lager
På Länsförsäkringar får du möjlighet att bli del av ett företag som lägger stor vikt vid att du som medarbetare mår bra på jobbet. Förutom mycket förmånliga anställningsvillkor erbjuds du även tillgång till fullutrustat gym med träningspass men också en bra balans mellan arbete och fritid. Dessutom arbetar Länsförsäkringar både aktivt och långsiktigt gällande hållbarhet där man ständigt utmanar för att detta ska genomsyra hela verksamheten.


Är det här du?

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande i bagaget.  Du har några års arbetslivserfarenhet av systemutveckling och mycket god kompetens inom programmering.
Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta inom C#, .NET, SQL SERVER, ActiveMQ Artemis och Azure DevOps.  Du har förståelse kring datahantering, datastyrning, hantering av masterdata/metadata/referensdata i stora komplexa datauppsättningar.
Vi ser gärna att du kommer från en Agil miljö där du använt dig av dess arbetssätt och struktur och att du är systematisk och analytisk i din leverans. Som person är du driven, samarbetsvillig, har en positiv attityd och en vilja att förstå hur saker och ting hänger ihop.


Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mina Souttih på 073-55 88 933. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!Om Länsförsäkringar

Vi har Sveriges förtroende. Hos oss är du med och tar ett gemensamt ansvar för människors trygghet och möjligheter i hela landet, samtidigt som du har stor frihet att själv styra och påverka ditt arbete och din karriär.
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Länsförsäkringar AB har i uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet -ch skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra
Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din -ulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, träningsmöjligheter i egna lokaler och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel. Vi utvecklar ett flexibelt och aktivitetsbaserat arbetssätt, med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.


 
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.lansforsakringar.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (36 dagar kvar)