Hoppa till innehåll
Lagerstedts Bil AB logotyp

Servicetekniker till Lagerstedtsfamiljen Högdalen

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Om oss:

Lagerstedtsfamiljen är en etablerad aktör inom fordonsbranschen i södra Stockholm. Vi värnar om vårt rykte och strävar efter att leverera högkvalitativ service med kunden i fokus. Vårt företag omfattar verkstad, skadeverkstad och lackering, och nu expanderar vi vår verkstad. Vi söker en engagerad fordonstekniker med erfarenhet inom området för att stärka vårt team.

Tjänsten:

Vi söker dig som redan har något års erfarenhet som fordonstekniker och vill vara en del av vårt serviceteam. Som tekniker hos oss spelar du en viktig roll i vår serviceprocess genom att ansvara för service och reparation på personbilar och lätta lastbilar. Vi erbjuder kontinuerlig intern och extern utbildning för att vidareutveckla dina färdigheter. Vi har också ett väldigt uppskattat traineeprogram för dig som är ny i yrket. Missa inte chansen att bli en del av framtidens Lagerstedtsfamiljen.

Tjänsten är på heltid och placerad i Högdalen.

Kompetens:

Vi söker dig med erfarenhet och kompetens som fordonstekniker.

Krav:
  • B-körkort
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Goda kunskaper i svenska (tal, läsning, förståelse)
  • Ansvarstagande och hög kvalitets- och servicekänsla
  • Förmåga att arbeta med webbaserade program på surfplatta/dator – datavana och snabb inlärningsförmåga krävs.
Vi värdesätter vårt rykte och prioriterar kvalitet och kundnöjdhet högt.

Tillträdesdag vår 2024.

Ansökan:

Skicka in din ansökan redan nu då vi håller löpande intervjuer, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi hittar rätt person.

Vi besvarar inte frågor angående annonsen via telefon. För mer information, vänligen skicka ett mail till angiven kontaktadress.

Intresseanmälan skickas via Ansök nu-knappen eller genom att maila till charlotte.lagerstedt@lagerstedtsfamiljen.se. Glöm inte att bifoga ditt CV med en beskrivning av dig själv.

Kontakt Charlotte Lagerstedt Mail: charlotte.lagerstedt@lagerstedtsfamiljen.se

Lagerstedts Bil Högdalen Är auktoriserade för Kia, Ford, Hyundai, Opel, Citroën, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Cupra, Seat och Skoda.

Hälsningar, Lagerstedtsfamiljen

Sökord: Fordonstekniker, Mekaniker, Bilmekaniker, Biltekniker, Fordonstekniker, Fordonsmekaniker, Fordon, Servicetekniker, Bilreparation, tekniker, Bil, Bilreparation.
Lagerstedts Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lagerstedtsfamiljen står för trygghet och erfarenhet. Med över 40 års historia och cirka 70 anställda i Stockholm, vi är auktoriserade för 10 bilmärken. Vi värnar om trivseln och personlig utveckling för våra anställda och erbjuder en positiv arbetsmiljö i nybyggda lokaler. Som ett familjeägt företag betonar vi förmåner för personalen och ger våra anställda möjligheten att påverka företaget och sin arbetsmiljö positivt. Företaget har kollektivavtal.

Lagerstedts Bil Högdalen Är auktoriserade för Kia, Ford, Hyundai, Opel, Citroën, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Cupra, Seat och Skoda.