Hoppa till innehåll
Ansök nu

Försäljningschef
Stockholm 

Vi söker en driven och resultatinriktad försäljningschef som kommer att ansvara för företagets försäljning av KWC Nordics produktportfölj i Sverige och Norge.

Om tjänsten
Rollen som försäljningschef innebär att du har ett försäljnings- och resultatansvar för Sverige och Norge gällande KWC Nordic. Teamet består av dig och en regional säljare i södra Sverige. Din bostadsort är Stockholm med omnejd och kunderna finns inom ÅF, VVS-branschen, konsulter samt arkitekter. Du rapporterar till Nordisk VD i Finland där vårt nordiska huvudkontor ligger.

Vi erbjuder
Som försäljningschef hos oss kommer du få jobba i ett företag med ett varumärke med högsta kvalitét, design och en stark produktportfölj i en spännande bransch. Du kommer få en ordentlig introduktion som ger dig goda förutsättningar att nå dina mål samt bra villkor.

Din profil
För att trivas i rollen som försäljningschef har du en gedigen erfarenhet av ledarskap och försäljning. Du är en trygg, stabil och tydlig ledare med fokus både på individen och att driva verksamheten framåt.

Vi ser även att du

  • Är affärsorienterad, strukturerad och har erfarenhet av att driva egen samt andras försäljning
  • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt jobbat i CRM system och förstår vikten av det
  • Behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Har möjlighet att resa i tjänsten
  • Har B-körkort

Som person är du en god kommunikatör samt har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende både hos medarbetare och våra kunder. Prestigelöshet och ödmjukhet är andra egenskaper vi värdesätter.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på tel. 08-51481646. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

KWC köksblandare är kranar för den kräsna
Som ett av världens ledande varumärken inom kvalitetsarmaturer kombinerar det schweiziska företaget KWC innovation, precision och estetik i sofistikerade lösningar.

Under de senaste åren har KWC mottagit ett stort antal internationella utmärkelser för innovation och ledande design, vilket visar på det erkännande som KWC har fått runt om i världen.

KWC var först med att tillverka en blandare med dold utdragbar slang. Samma sak gäller för kranar med integrerad belysning.

Idag levererar KWC ett av det största utbudet av kommersiella köksinredningar, och använder teknologien och erfarenheten till produktionen av blandare till privata kök och badrum.

Det som gör KWC kranarna helt speciella är kvaliteten, den utsökta finishen, funktionaliteten och den långa livslängden. 
KWC´s nordiska huvudkontor ligger i Naarajärvi i Finland och har 96 anställda med en omsättning på 160 000 Euro.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare