Teaterpedagog och skrivpedagog (vik)

Teaterpedagog och skrivpedagog (vik)

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Värmdö Kulturskola söker vi en Lärare i teater och kreativt skrivande

På Värmdö Kulturskola arbetar 33 lärare, en administratör och en kulturskolechef.
Skolan har tre olika spännande uppdrag, frivillig kulturskola, obligatorisk kulturskola och nya vägar in. Varje vecka hålls drygt 1 200 kurser i frivillig kulturskoleundervisning i ämnena bild & form, dans, drama/teater, instrumentalspel, film, keramik och sång.

I obligatorisk kulturskola når vi ca 1 200 barn i årskurserna 1-2 med dans, drama och rytmik på deras skolschema. Det tredje uppdraget består i att locka nya målgrupper till verksamheten med nya ämnen och genom att bedriva kostnadsfri verksamhet på fritidsgårdar, för nyanlända och för barn och unga med särskilda behov.
Undervisningen bedrivs i egna lokaler i Gustavsberg och i externa lokaler över hela Värmdö. Digital undervisning bedrivs också via plattformen Discord.

Hos oss tillhör du ett ämneslag med kompetenta kollegor i närbesläktade ämnen. Du har möjligheter till kompetensutveckling och samarbeten kollegor. Ditt arbete med frivillig undervisning bedrivs under eftermiddags- och kvällstid, företrädesvis Lördagar och måndagar.

I rollen som lärare i Teater och Kreativt skrivande kommer du att undervisa både i vår frivilliga verksamhet och på grundskolor.

Tjänsten är ett vikariat under våren på 40%, 1-2 dagar / vecka tisdagar och torsdagar men kan delas upp mellan två pedagoger om det passar bättre att bara undervisa en av dagarna.

Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten samt vana vid undervisning i kulturskola eller liknande.

Du har stort intresse för att möjliggöra för unga människor att uttrycka sig genom teater och kreativ skrivande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 40% och är ett vikariat med tillträde omgående.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta kulturskolechef Klas Jättner tel 08-57048205 eller mejl klas.jattner@varmdo.se.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Värmdö Kommun
Hemsida https://varmdo.varbi.com
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.