Hoppa till innehåll
Kronans Apotek logotyp

Kronans Apotek söker DPO

Ansök nu
Vi söker nu en Data Protection Officer till det nya företaget! Genom att bland annat informera och utbilda organisationen med din expertis inom GDPR, har du en viktig roll i vår nya organisation i vår strävan att bli ledande i branschen. Motiveras du av förändringsarbete och en stor portion fart och fläkt? I så fall tror vi att denna roll är något för dig!

Din roll

Som Data Protection Officer, DPO, kommer du primärt att arbeta med att självständigt säkerställa att verksamheten arbetar i linje med dataskyddsförordningen. Du kommer att vara vår kontaktperson vid utredningar och bedöma risker, exempelvis genom en risk -och konsekvensanalys. I rollen ingår bland annat följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Informera, utbilda och ge råd till medarbetare vars arbetsuppgifter påverkas av skyldigheterna enligt dataskyddsförordningen
  • Kontrollera efterlevnaden av de krav som ställs på hantering av personuppgifter
  • Ge råd vid bedömningar av ny/ändrad personuppgiftsbehandling
  • Att vara kontaktperson till IMY och registrerade
Du rapporterar till Head of Legal, och välkomnas till vårt nya fina kontor i Stadshagen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och minst fem års arbetslivserfarenhet varav ett par år med inriktning dataskydd. Du kan ha arbetat på bolag och/eller advokatbyrå, det viktiga är att du har god kunskap om dataskyddsförordningen och hur den tillämpas.

Som person tror vi att du är lösningsorienterad och relationsbyggande samt trivs med att samarbeta över avdelningsgränser. Du har god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift och är bekväm med att självständigt ge rådgivning inom dataskyddsfrågor. Vi ser gärna att du är proaktiv och tar dig an dina arbetsuppgifter strukturerat och noggrant. Vi är också övertygade om att flexibilitet, anpassningsbarhet och att trivas i en miljö där inte allt är på plats, är nyckelfaktorer för att trivas i den förändringsresa vi befinner oss i.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Kronans Apotek med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.
Mer info
Kontaktperson
Helena Woodcock
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare