Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Systemtekniker CCTV

Ansök nu
Corepart - En del av Nordic Level Group

Corepart ligger i framkant med att skapa innovativa, trygga och säkerhetsanpassade lösningar. Som Systemtekniker hos oss kommer du bli en del av ett professionellt team som arbetar med konfiguration, driftsättning och överlämning av projekt samt support och fjärrservice till våra kunder. Vårt team är även en viktig support till våra installatörer och servicetekniker samt tekniskt stöd åt våra säljare. Rollen är en kontorsbaserad tjänst och du kommer att arbeta från vårt kontor i Stäket, Järfälla.

Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang, nytänkande och framåtanda. Vi värdesätter det personliga mötet och jobbar aktivt för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. På Corepart arbetar vi proaktivt för att kunderna ska få användarnyttiga processer med hög kvalité.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet men framför allt ett stort intresse för IT, nätverk, servrar och ip-kameror.

För att lyckas i rollen behöver du kunna prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter, bemöta våra kunder professionellt och inte minst känna yrkesstolthet i det vi levererar. Du arbetar självständigt samtidigt som du är en god lagspelare och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du har en förmåga att driva dina projekt framåt och att hitta förbättringsmöjligheter i olika processer.

Du har även följande kvalifikationer:
  • Kan uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande om du jobbat inom IT och nätverk
  • Meriterande med erfarenhet av CAD-ritningar
  • Meriterande med tidigare erfarenhet CCTV
  • Brottsregister och kreditupplysning kontrolleras vid erbjudande om anställning
Vad kan vi erbjuda?

Vi är ett företag som värdesätter frihet under ansvar och vi belönar goda resultat. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med engagemang, gemenskap och framåtanda. Vi har väldigt fördelaktiga förmåner så som sjukförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi kommer även att anpassa en utbildningsplan för att du ska få dom bästa möjliga förutsättningarna att komma in i arbetet ordentligt.

Har du de egenskaper vi efterfrågar så vill vi att du ansöker med ett CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök snarast möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på olivera.cvetkovic@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare