Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Skyddsrumstekniker

Ansök nu
Hos Skyddsrumsspecialisten får du intresserade och engagerade ledare, kompetenta medarbetare och en god sammanhållning som är rikstäckande. Vi erbjuder dig möjligheten till personlig utvecklings samt att få påverka ditt arbete tillsammans med flera arbetslag.

En ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster och produkter gör att vi nu behöver utöka personalstyrkan med fler duktiga skyddsrumstekniker.

Om rollen

Som skyddsrumstekniker arbetar du med mindre underhåll och justeringar såväl som med större skyddsrumsentreprenader. De flesta av våra uppdrag föregås av ett besiktningsprotokoll och återrapporteringen sker skriftligen. Vi ser därför att du är en van datoranvändare och behärskar svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av hantverksarbete i någon form. Är praktiskt lagd och inte minst, lösningsfokuserad. Då arbetet oftast sker ute hos kunden ställer vi också krav på att du har en väl utvecklad servicekänsla och social förmåga.

Har du tidigare arbetat som fastighetsskötare/tekniker är det en merit.
Vidare ser vi gärna att ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, gott samarbete, bra omdöme och att du agerar i enlighet med våra mål och riktlinjer. Hos oss kommer du att både arbeta självständigt och i team.
Utbildning sker fortlöpande enligt Skyddsrumsspecialistens utbildningsplan.

Vi söker dig som har ett stort intresse av att vara med och utveckla skyddsrumsverksamheten tillsammans med oss. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande. Dagen börjar vi alltid 06:45 på kontoret i Solna, där vi alla äter gemensam frukost som vi bjuder på och sedan så avslutat man dagen på kontoret 16:00 i Solna.

Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Hör av dig!

Ansökan

Om du känner igen dig i ovanstående och tycker att det låter som en intressant utmaning, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Skyddsrumsspecialisten med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på - soran.barzanji@kraftsam.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare