Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Servicetekniker - Stockholm

Publiceringsdatum
01 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Servicetekniker


Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med löpande underhåll och reparationer hissar, rulltrappor och portar på en egen rutt med ansvar för att utföra service enligt gällande intervaller, felavhjälpning på driftstopp från kund. Du utför förebyggande underhåll med förslag på reparationer för att säkerhets ställa så lite driftstörningar som möjligt. Du har kundkontakt med kund som också kan vara byggnadens nyttjare, driftpersonal, drifttekniker, fastighetsskötare, förvaltare mm. Du samarbetar med Otis arbetsledning samt kollegor.

Din vardag kan även innehålla andra arbeten inom vår verksamhet som till exempel arbete med modernisering av hissar. Du ingår i vår jourverksamhet.

För att passa för rollen uppskattar vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, eller har ett stort intresse av att lära dig yrket. Vi är en omväxlande, och spännande bransch med stor utvecklingspotential där man har stor frihet under ansvar. Du ingår i ett sammansvetsat och erfaret team som sätter teamarbete och att hjälpa varandra främst, för att lösa uppgiften på ett målinriktat vis.

Krav och önskemål: Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Praktisk gymnasieutbildning inom exempelvis el eller teknik eller liknande.
  • Hisserfarenhet är en fördel, och/eller minst 3-5 år med liknande arbetsuppgifter i nära angränsande branscher.
  • Erfarenhet från praktiskt arbete som servicetekniker, mekaniker, installatör eller elektriker.
  • Körkort B
  • Erfarenhet vid att jobba i dator och applikationer i smartphones med olika system, är ett önskemål, arbete vid dator förekommer.
  • Flytande i svenska, i tal, skrift och läsförståelse.
  • Kan göra sig förstådd på engelska i tal, skrift, och läsförståelse.
Vi söker dig som har kundfokus, är service- och lösningsorienterad, har tekniskt kunnande och nyfikenhet och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget och andras arbete framåt.

Du är utåtriktad och kommunikativ, och mån om att hålla ett gott samarbete med kunder, partners internt och externt, dina kollegor, chefer och leverantörer.

Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service & kvalité kommer att vara uppskattade egenskaper hos Otis. I rollen är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceorienterade egenskaper.

Liknande Jobb

Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren