Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för den löpande redovisningen i koncernen
  • Arbeta med månadsavstämningar/månadsbokslut
  • Medverka vid rapporteringar
  • Medverka i boksluts- och årsredovisningsarbete
  • Framöver delaktig i prognosarbete/budgetarbete och eventuellt viss controlling/uppföljningsarbete
  • Övriga sedvanliga uppgifter som uppstår på en ekonomiavdelning samt förbättringsarbeten
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet (t.ex. på redovisningsbyrå eller redovisningsekonom). Du har goda kunskaper när det kommer till ekonomisystem och är van att arbeta i Excel och Officepaketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektredovisning. Du bör även ha viss erfarenhet av lönehantering. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i svenska både i skrift och tal.

Meriterande:
  • Arbetat med koncernredovisning
  • Erfarenhet av K3 och ev IFRS
  • Systemintresse och erfarenhet av olika ekonomisystem (såsom Fortnox och Visma)
Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa våra bolag, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

Startdatum: Omgående

Plats: Årstaberg

Lön: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten ska tillsättas omgående, så vi ber dig skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för tjänsten!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (16 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Gnesta Bergbyggare grundades år 1996 och är idag en del av GBB Holding AB. Vi har alltid drivits av att göra jobbet bättre, tystare och säkrare, det är något som färgat hela organisationen. I företaget finns drygt 70 anställda, välutbildade inom sina respektive arbetsområden, och vi växer med ungefär en medarbetare per år. Vi har de certifikat och sprängkort som krävs och är väldigt duktiga på specialjobb och sprängningar i känsliga miljöer. Oftast utför vi arbeten som bergsprängning, bergspräckning & bergförstärkning i Mälardalen, men ibland syns vi också på andra platser i Sverige.

Som Redovisningsekonom är du en del av ett trevligt team där du får ta ett helhetsansvar för samtliga 7 bolag i koncernen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Kiruna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga