Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Programmerare AV - Teknik

Ansök nu
Brinner du för programmering inom AV-system och Python och vill jobba för ett expansivt företag? Sök tjänsten idag!
STV har en vision att alla våra kunder ska ha säkra och användarvänliga möten! Att skapa möten mellan människor samt mellan människor och teknik genomsyrar allt vi gör. Genom kompetenta och engagerade medarbetare levererar STV avancerade och säkra AV-lösningar med hög driftsäkerhet och användarvänlighet, men även standardiserade videokonferenslösningar baserade på Microsoft, Cisco, Google eller Zoom.
Vi behöver nu stärka vår organisation och söker en programmerare inom AV-system. Missa inte din chans att bli en del av ett vinnande team! Ansök idag!

Huvudsakliga ansvarsområden

Vi söker dig som vill arbeta med design och programmering inom AV- och videokonferenslösningar. Som programmerare spenderar du merparten av din arbetstid hos våra kunder och är ansiktet utåt. Du är en del av ett team som skapar, installerar och driftsätter komplexa tekniklösningar. Arbetet innebär primärt programmering och konfiguration av AV-lösningar där du deltar i hela kedjan från design till leverans och support hos kund.

Vi söker

Dig som är intresserad av att förstå våra kunders verksamhet ur användarnas perspektiv och hur du kan tillgodose deras behov. Du har en affärsmässig ådra och strävar efter att med hjälp av tekniska lösningar förenkla våra kunders rutiner och möjliggöra effektiva arbetsprocesser. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i ett högt tempo, vågar ta eget ansvar och är trygg i dig själv. Du är social och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer både med kollegor, leverantörer och kunder. Du driver självständigt dina uppgifter med ett logiskt och kreativt sinne där kvalitet och enkelhet är ledord. Du triggas helt enkelt av att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Du uttrycker dig även väl i både tal och skrift.

För att anta utmaningen tror vi att du har:
 • Erfarenhet av UX/UI-utveckling
 • Arbetat med programmering i Python, C/C++ eller liknande
 • Arbetat med AV-teknik såsom Crestron, AMX, Extron, Kramer, Barco eller liknande
 • Arbetat med videokonferensteknik såsom Cisco, Poly, Teams och BYOD
 • God teknisk kunskap och tycker om att lösa problem
 • Du är affärsmässig, serviceinriktad, och ger alltid ett professionellt bemötande
 • Innehar minst B-körkort
Meriterande:
 • Högskoleingenjör eller motsvarande
 • Teknisk kompetens och erfarenhet inom Office 365
 • Erfarenhet från arbetsledande position
 • Erfarenhet från service- och supportarbete
Vi erbjuder

STV ger dig chansen att arbeta i varierade projekt hos några av Sveriges ledande företag där du varje dag får möjlighet att utveckla dig själv och din kompetens. STV har kontor i Bromma (nära Sundbybergs Centrum), där vi erbjuder en tjänst med fast månadslön, tjänstebil samt bra övriga förmåner. Resor förekommer. Start enligt överenskommelse.

STV har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på olivera.cvetkovic@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare