Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

HR Manager till DPJ Workspace

Ansök nu
Är du redo för en ny utmaning? Vill du arbeta i HR-roll med fokus på arbetsmiljö?
DPJ Workspace befinner sig just nu i en expansiv fas och söker därför en HR Manager med inriktning på arbetsmiljö, arbetsrätt samt hållbarhet.


DPJ Workspace är ett av de snabbast växande företagen inom möbel- och inredningsprodukter för arbetsplatser och offentliga miljöer. Vi har drygt 86 anställda och vi växer snabbt i både Sverige och på andra marknader i Europa.
Bolaget omsätter ca 500 MSEK och är del i en större koncern med totalt 3,5 Miljarder i omsättning.

Arbetsuppgifter
För oss är det viktigt att ha en god arbetsmiljö och att våra medarbetare har goda utvecklingsmöjligheter och förmåner. Hållbar arbetsmiljö, hälsa och välbefinnande samt kompetensutveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet. Kommunikation och informationskanaler är viktiga verktyg för att skapa inkludering för personal och där har du en viktig roll. Du kommer arbeta med generellt och fördjupat HR-arbete där du i huvudsak kommer stödja och vägleda chefer ute på våra avdelningar och enheter kopplat till arbetsmiljö- och arbetsrätt. ISO dokumentation samt rapportsystem inom hållbarhet och Miljö är områden du kommer att vara involverad i.

Tjänsten finns ej idag på företaget så många av ovanstående delar kommer vi att skapa tillsammans.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor samt några års erfarenhet av självständigt HR-arbete. Du ska ha goda kunskaper inom lagar och avtal, samt gedigen erfarenhet inom fackliga förhandlingar.

Du ser samarbete och samverkan med såväl kollegor som fackliga företrädare som en naturlig samarbetsform. Du ska självständigt kunna driva frågor och ha en god kommunikativ förmåga. Att du är serviceminded och ser det som en självklarhet att på ett pedagogiskt och tillmötesgående sätt hjälpa andra inom dina specifika kompetensområden är en absolut nödvändighet.

Du är flexibel och proaktiv i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och målinriktad som självständigt kan driva frågor inom HR och har en vilja att utveckla dig själv och ditt arbete.

Meriterande: Arbete med ISO dokumentation och processer inom HR områden.

Placering: Vi sitter i nya fräscha lokaler i den nya fastigheten STHLM1 i Hammarbysjöstad

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten ska tillsättas omgående, så vi ber dig skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för tjänsten! Vid frågor är du välkommen att kontakta liza.diakova@kraftsam.se, 073 - 050 91 50

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare