Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Finsktalande Kundtjänstmedarbetare

Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om oss

LensWay Group är inte en traditionell e-handlare, utan vi är passionerade pionjärer inom svensk och europeisk näthandel! Som sedan år 1999 har sett saker med nya ögon för att wow:a våra kunder och erbjuda prisvärda linser och glasögon online. Alla 70+ anställda brinner dagligen för vår mission ”Improving lives by improving sight” då synen är en dyrbar gåva, men att se klart är ju långt ifrån självklart. Vi verkar i hela Norden med tre olika varumärken och ägs av det globala optikföretaget EssilorLuxottica.

LensWay Group söker nu en ny talang till deras kundcenter i Kista. Vi letar efter dig som är smått fantastisk på att wow:a kunder med förstklassig service. Med dig ombord tror vi att den bästa typen av magi kan hända. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Till vår prisbelönade kundservice ringer både nya och befintliga kunder. Din uppgift blir att erbjuda förstklassig service i alla lägen. Många frågor handlar om våra produkter: linser, glasögon och solglasögon. I din roll som kundservicemedarbetare kommer du dels sälja våra produkter, ge information om produkt nyheter, leveranser och betal lösningar, och även besvara mejl, chatt och hantera kontakten på sociala medier. Att vara kundservicemedarbetare hos oss innebär att du hjälper människor till ett bättre liv - genom bättre syn!

Din Bakgrund

Du är en person som brinner för service och att hjälpa människor, har en personlig struktur i ditt arbete samt är utåtriktad och trivs bra med att arbeta i ett team. I din roll blir du en ambassadör för LensWay och är vårt ansikte ut mot kunderna. Ett arbete som både är stimulerande, utmanande och roligt.

Personliga Egenskaper
  • Finner tillfredsställelse i att hjälpa människor
  • Är duktig på att skapa relationer och förtroende
  • Vill ta eget ansvar
  • Tycker det är viktigt att göra ett bra jobb
  • Är flexibel och vill utvecklas
  • Kan uttrycka dig obehindrat i både det finska och svenska språket i både tal och skrift
Vi ser även att nedanstående är meriterande
  • Tidigare erfarenhet ifrån optikbranschen
  • Tidigare erfarenhet ifrån serviceyrken och att möta kunder i butik
  • Talar flera nordiska språk
  • Vad kan vi erbjuda
Utöver en stimulerande tjänst och en arbetsplats fylld med glada och engagerade medarbetare där du ingår i ett team på 11 personer, erbjuder vi utbildning, kollektivavtal och förmåner i form av friskvårdsbidrag, särskilt rabattpaket för träning på SATS, tjänstepension och exklusiva personalrabatter.

Arbetstider: måndag -fredag, 7:50-16:35 (möjlighet att arbeta hybrid 2 dagar/vecka finns efter upplärningsperioden)

Omfattning: Heltid

Plats: Kista, Stockholm

Start: Omgående

I den här rekryteringsprocessen samarbetar LensWay Group med Kraftsam Rekrytering & Bemanning. Frågor gällande tjänsten är varmt välkomna till ansvarig rekryterare amir@kraftam.se . Selektering av CV:n och intervjuer hålls löpande så visa ditt intresse för tjänsten redan idag.

Vi ser fram emot just din ansökan!

Liknande Jobb

Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 mars 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren