Hoppa till innehåll
Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Gör dig sökbar för framtida tjänster inom sälj!

Bli sökbar för framtida tjänster inom sälj!

Vi på Kraftsam har flertal tjänster inom sälj-området tillgängliga just nu, både tjänster som Key account manager, Account manager, Junior account manager, projektsäljare och innesäljare. Dessa tjänster erbjuder en generös grundlön såväl som provision och bonusar. Det finns inget lönetak utan du påverkar din egna lön. Du väljer din lön efter prestationer, något som är en stor fördel med försäljningsyrket.

Samtliga företag har en spännande arbetsplats med hög ambitionsnivå och goda utvecklingsmöjligheter där anställdas kompetens och engagemang värdesätts.Man strävar alltid efter att ge sina medarbetare möjlighet att utvecklas i sina roller.

Vi söker dig som har en stark drivkraft, passion för människor samt älskar kommunikation.Man får lära sig allt om försäljning samt hur man bygger goda relationer med kunder. Dessutom får man den kommunikativa utvecklingen och förmågan att hantera olika typer av människor.

Låter detta intressant? Bli del av Kraftsams nätverk och bli sökbar hos oss och skicka in din ansökan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Så kontaktar vi dig inom kort.

För att höra mer om vilken tjänst vi har som passar dig så tveka inte att höra av dig till ansvarig på telefonnummer 0736360399.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare