Teamleader Operativt inköp och planning

Teamleader Operativt inköp och planning

ValueOne söker en Teamleader för Operativt inköp och Planning för ett konsultuppdrag till vår kund med placering i centrala Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på cirka sex månader med stor möjlighet till förlängning alternativt erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
  • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • marknadsledande tjänstepension
  • generös sjuk- och vårdförsäkring
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).
Om rollen
I den här rollen ska du arbeta som Teamleader för en grupp operativa inköpare och planners (supply och demand). Detta är en bred roll där du förväntas arbeta hands-on i operativa uppgifter men samtidigt, med stöd av din erfarenhet, kunna stötta och coacha teamet i deras dagliga utmaningar. Viss projektledning tex lagerflytt kan förekomma, varför du behöver ha erfarenhet av projektledning samt kunna arbeta på en strategisk och utvecklande nivå.

Den ideala kandidaten har även erfarenhet av att jobba med taktiskt eller strategiskt inköpsarbete.

Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som har en gedigen erfarenhet av supply och demand planning samt inköp i en ledande befattning. Det vill säga vi söker dig som kan planning på dina fem fingrar men också har ledarskapserfarenhet och kunskap om att driva förbättringsarbete. För att lyckas i rollen bör du även ha en väl utvecklad analytisk förmåga samt stor förståelse för planeringshierarkier. Vidare bör du vara skicklig på att bygga och utveckla relationer med stakeholders, internt såväl som externt. Rollen kräver likaså goda kunskaper i SAP och erfarenhet av uppsättning av EDI. En lämplig bakgrund kan vara som konsult inom verksamhetsutveckling, projektledare eller motsvarande.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (47 dagar kvar)