Strategisk IT-inköpare

Strategisk IT-inköpare

ValueOne söker en Strategisk IT-inköpare för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Stockholm. Uppdraget ska starta snarast och är inledningsvis på tre månader med möjlighet till förlängning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • marknadsledande tjänstepension
 • generös sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).
Om rollen
I rollen som Strategisk IT-inköpare ska du driva förhandlingar av kommersiella villkor för IT med speciellt fokus på upphandling av LAN.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Utveckla och implementera strategier och sourcingplaner för att optimera affärs- och processeffektivitet.
 • Driva upphandlingar och omförhandlingar för att uppnå bästa möjliga avtalsvillkor och säkerställa leverantörernas leveranskapacitet och förmåga.
 • Vara uppdaterad inom din marknad gällande leverantörer, konkurrenter och nyheter.
 • Samarbeta med beslutsfattare på olika nivåer inom företaget för att förbättra och kostnadseffektivisera inom dina tilldelade kategorier.
Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi en kvalificerad inköpare med minst fem års inköpserfarenhet samt kunskaper i IT-sourcing. Rollen ställer krav på relevant akademisk utbildning med minst kandidatexamen. Du bör dessutom vara en rutinerad förhandlare och vara väl insatt i revidering och utformning av avtal. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett måste. Vi förväntar oss också att du ska bidra till förbättrade arbetssätt och utveckling av inköpsavdelningen.

Som person är du självgående och drivande. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga och utveckla relationer. Vidare är du nyfiken och orädd av naturen med förmåga att se saker ur olika perspektiv.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (51 dagar kvar)