Senior strategisk inköpare Investeringar

Senior strategisk inköpare Investeringar

ValueOne rekryterar en Senior inköpskonsult med erfarenhet av strategiskt inköp i investeringsprojekt (CAPEX) för tillsvidareanställning hos oss på ValueOne. Detta för att stödja en av våra kunder i dess gröna omställning. Vår uppdragsgivare är ett av Sveriges största producerande företag med lokalisering på ett flertal olika platser i landet. Arbetet kan delvis utföras på distans men du förväntas göra regelbundna resor till företagets produktionssiter i norra Sverige. Rollen måste tillsättas senast i april/ maj 2023.

Om rollen
Vår uppdragsgivare befinner sig nu i en expansiv fas som inbegriper företagets produktionsenheter. Det innebär att du i rollen som senior strategisk inköpare kommer att ansvara för inköp av produktionsutrustning. Arbetet omfattar inköp från start till slutleverans och sker i nära samarbete med projektorganisationen och externa leverantörer. Distansarbete är möjligt men du kommer att tillbringa 2-3 dagar i veckan på någon av företagets produktionsenheter i norra Sverige. Du rapporterar till företagets nordiska inköpschef för investeringar.

Erfarenhet och kompetens
För att bli aktuell för rollen bör du ha gedigen erfarenhet av strategiskt inköp med fokus på investeringsprojekt (CAPEX). Specifika kunskaper i ABA99 är starkt meriterande. Även kunskaper i SSG, ABT06, AB04 är önskvärt. Vi förutsätter att du talar och skriver svenska och engelska utan problem.

Tjänsten kräver en hög grad av självständighet och kapacitet att proaktivt utveckla arbetssätt och arbetsinnehåll. Likaså värdesätter vi din goda kommunikativa förmåga. Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och är lugn och metodisk även i stressade situationer. God analytisk förmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen liksom affärsmässighet och goda ledaregenskaper.

Vårt erbjudande
Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
  • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • marknadsledande tjänstepension
  • generös sjuk- och vårdförsäkring
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).
Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VALUEONE AB
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (30 dagar kvar)