Senior strategisk inköpare CAPEX

Senior strategisk inköpare CAPEX

ValueOne söker en senior strategisk inköpare med erfarenhet av inköp i investeringsprojekt för ett långt konsultuppdrag hos en av våra kunder som är ett av våra största svenska tillverkande företag. Placering kan diskuteras men hög närvaro på kundens olika produktionssiter i norra Sverige förväntas. Uppdraget ska tillsättas i februari/ mars 2023 och löper på minst ett år med stor möjlighet till förlängning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
  • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • marknadsledande tjänstepension
  • generös sjuk- och vårdförsäkring
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).
Om rollen
I rollen som senior strategisk inköpare kommer du att utgå från någon av företagets produktionsenheter i norra Sverige med möjlighet till distansarbete i viss utsträckning. Du ansvarar för inköp av produktionsutrustning från ax till limpa i nära samarbete med projektorganisationen samt externa leverantörer. Du rapporterar till företagets inköpsdirektör. Resor ingår i tjänsten som betalas av uppdragsgivaren.

Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som är självgående och har gedigen erfarenhet av strategiskt inköp, specifikt av investeringsprojekt. Kunskaper i ABA99, SSG, ABT06, AB04 är ett krav, liksom flytande svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen behöver du ha kapacitet att arbeta självständigt och proaktivt utveckla din roll och arbetssätt. God analytisk förmåga är avgörande för att nå framgång i rollen, liksom goda kommunikativa färdigheter. Vi värdesätter även goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Som person är du målinriktad och har inga problem att behålla lugnet även under stressade situationer.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (11 dagar kvar)