Redovisningsekonom till ledande säkerhetsbolag

Redovisningsekonom till ledande säkerhetsbolag

Eqonomy söker nu för kunds räkning efter en redovisningsekonom för ett interimsuppdrag på minst 6 månader med möjlighet till förlängning - start omgående.

Vår kund är marknadsledare inom säkerhetsteknik och arbetar med några av de mest spännande kunderna i branschen. Placering för uppdraget på Kungsholmen, Stockholm city och det finns även möjlighet till hybridarbete. För denna tjänst finns stora möjligheter att vidareutvecklas inom bolaget och även möjlighet till överrekrytering hos kund.

Om rollen:

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta brett och en stor del av arbetsuppgifterna består av löpande redovisning, utföra bokföringsorder, avstämningar, reserveringar och bokslutsarbete.
Rollen i sig kommer innebära mycket hantering av datamängder och det är därför bra om du är en person som tidigare har arbetat i större bolag.

Om dig:

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med redovisning i några år. Du har förmodligen en ekonomisk utbildning i grunden. Du har mycket goda kunskaper i Excel och meriterande om du har suttit med affärssystemet Agresso.

Som person är du noggrann, initiativtagande och lösningsorienterad med hög integritet. Du gillar en social och internationell miljö där du får agera serviceinriktat varje dag!

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Har du frågor om rollen kontakta Matilda Zimdahl, matilda.zimdahl@eqonomy.se . För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (90 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.