Hoppa till innehåll
Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals och uppdraget har start så snart som möjligt och löper under två månader med stor chans till förlängning.

Om rollen
I ditt uppdrag som lönespecialist kommer du tillsammans med två kollegor arbeta med hela löneprocessen i systemet HRM Software. Arbetet är brett och varierande och innehåller flera typer av arbetsuppgifter och kontaktytor.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Alla moment som ingår i den månatliga löneberedningen
  • Pensionsrapportering, försäkring och bonusar
  • HR-administrativa uppgifter så som anställningskontrakt och andra typer av personalrelaterade frågor
  • Support till medarbetare och chefer inom organisationen
Vi tror att du har en yrkesutbildning inom lön, inkluderande LIA-period alternativt något års erfarenhet av hela löneprocessen. Vi ser det som starkt meriterande om du även har erfarenhet av HR-relaterade uppgifter samt om du tidigare har arbetat i systemet HRM Software.

Som person är du är en problemlösare, noggrann och mån om att göra ett bra jobb. Du är serviceinriktad och drivs att att ge bästa möjliga service ut i organisationen. Vidare tror vi att du är bra på att samarbeta och gärna hjälper dina kollegor när det behövs.

När du blir en av oss
Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare