Löneadministratör

Löneadministratör

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund som är verksam inom en spännande bransch! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt som sträcker sig fram till sista juni, med chans till förlängning. Kunden sitter i fina lokaler i Solna och merparten av arbetstiden sker på företagets kontor.

Ditt uppdrag
I rollen som löneadministratör kommer du ingå i ett team om 10 där du kommer att stötta och supportera i löneprocessen som sker i lönesystemet Zalaris.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Anmälan till Försäkringskassan, Fora och AFA
  • Inkomst intyg, arbetsgivarintyg, anställningsintyg
  • Hantera inkommande mail och fördela i teamet
  • Supporter enklare frågor till anställda och ledare
  • Ta hand om post och fördela internt
  • Samt övriga enklare förekommande uppgifter på en löneavdelning
Din bakgrund
För att passa i rollen ser vi att du är nyexaminerad inom lön alternativt något års erfarenhet av löneadministration. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och är nyfiken på att lära dig mer inom lön. Som person är du driven, glad, serviceinriktad samt en riktig lagspelare!

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Eftikar Baroudi (eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 7 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.