Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Junior Produktionsingenjör till innovativt produktbolag!

Tar du examen nu i sommar och vill kliva in i en ingenjörsroll där du får möjlighet att vara en stor del av ett innovativt bolag som är i tillväxtfas? Tillsammans med vår kund söker vi nu efter en junior Produktionsingenjör som vill arbeta med coola produkter i ett företag i framkant med patenterade produkter. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten:
Som produktionsingenjör hos bolaget kommer du att arbeta i en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Du får chansen att arbeta med spännande produkter i en miljö som ligger i framkant med patenterad teknik. Bolaget har nyligen fått grönt ljus för att bygga Europas största solcellsfabrik i Kista och nu får du möjligheten att vara en del av teamet som tar fram framtidens produkter.

Bolaget är unikt då de producerar produkter från ax till limpa där flödet går från ISO, försäljning, koncept, design, dokumentation, prototyper, utveckling och slutligen produktion. Som produktionsingenjör har du en viktig roll i hela produktionskedjan. Ditt främsta fokus kommer att vara att ta fram produktionsklara ritningar i Solidworks, kvalitetssäkring vilket innebär att du har ansvar för att alla lager i produkten är korrekta och funktionella. Ditt arbete kommer sedan att dokumenteras enligt bolagets riktlinjer. Dina ritningar kommer sedan att användas i nästa del av produktionskedjan där operatörerna monterar och färdigställer produkten. Du kommer också att samarbeta med andra team där du förväntas ge förbättringsförslag för processen. Om du är intresserad av denna teknik och process och tror att du kan bidra med förbättringsförslag så är detta jobbet för dig.

Vi söker dig som:
  • Har en relevant Civilingenjörsutbildning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det används inom bolaget
  • Meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll i produktionsarbete
I denna rekrytering kommer vi utöver formella kompetenser även lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för rollen. Motivera väl i din ansökan varför du är intresserad. De viktigaste personliga kompetenserna är att du är noggrann, nyfiken, en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i arbete och med det tar ansvar.

Om kundföretaget:
2009 startade bolaget deras resa mot att skapa en världsomvälvande solarcell för att kunna utvecklas det vardagliga livet. Bolaget har redan skapat en ny era och öppnade upp marknaden för självladdande produkter.

Bolaget är ett Tech bolag som har bestämt sig för att göra det omöjliga möjligt. Deras patenterade innovation representerar signifikanta framsteg jämfört med nuvarande teknik, skapande av nya produkter och lösningar för människorna på planeten. De tar hand om det globala behovet av energi och några av de största miljöutmaningarna genom att stödja befintliga och nya produkter med kraft från ljus.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Stockholm, Kista
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare