Säljare med teknisk kompetens - Rulltrappor, KONE Stockholm

Säljare med teknisk kompetens - Rulltrappor, KONE Stockholm

Säljare med teknisk kompetens - Rulltrappor, KONE Stockholm

I rollen som Säljare inom modernisering nyinstallation/modernisering får du chansen att självständigt identifiera och uppsöka kunder för att driva försäljning i projektform på en växande marknad. Några av de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ha kontinuerlig kontakt med olika bygg-, fastighets- och förvaltningsbolag för försäljning av rulltrappor/rullband i byggnader. Du driver processen framåt från offert till avslut, arbetar med att ta fram den bästa lösningen för varje enskild kund utefter deras behov och önskemål.

Kunskap, utbildning och erfarenhet

För att lyckas i rollen tror vi att du har
  • Du har ett tekniskt kunnande gällande rulltrappor.
  • Du har gärna några års erfarenhet av att hantera säljprocesser vad gäller projektorienterad försäljning.
  • Engelska och svenska hanterar du obehindrat i såväl tal som skrift.
  • Goda datakunskaper, då vi arbetar i CRM-system samt MS Office.
  • Du triggas av att göra affärer och har tålamod för långa säljcykler.
  • Förmåga att skapa goda relationer både mot kunder och internt i bolaget.
Som person är du förtroendeingivande med ett naturligt driv och energi. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en utåtriktad teamspelare. Du har en bra förståelse för vikten av den bästa kundupplevelsen vilket både genomsyrar arbetet och resulterar i långsiktiga relationer. För tjänsten krävs B-körkort.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter i en innovativ och miljömedveten organisation

Ett ansvarsfullt, fritt men också utmanande arbete i ett av världens ledande hissföretag

Att vidareutveckla och bygga kundrelationer på en växande marknad med branschens mest innovativa produkter

Marknadsmässig lön med tillhörande bonusprogram samt tjänstebil

Kollektivavtal, förmånsportal och ATF

SÅ ANSÖKER DU
Välkommen att registrera din ansökan i from av ett CV och ett personligt brev. Urval kan komma att ske löpande och vi reserverar oss för att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.

Vid frågor om din ansökan kontakta rekryteringsspecialist Linda Hald på linda.hald@kone.com

Välkommen med din ansökan!

OM OSS
KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. Det vi kallar People Flow. 2021 hade KONE en omsättning på 10.5 miljarder euro och vid årets slut över 60 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.
  • LI-SCA
På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.