Hoppa till innehåll
Kombispel logotyp

.NET-utvecklare till Nordic Lottery i Stockholm

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bli .NET-utvecklare, på Nordic Lottery i Stockholm, och arbeta i en organisation som bidrar till ideella organisationer!

Kombispel & Nordic Lottery driver lotterier för allmännyttiga ideella organisationer. Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom lotterier och varje år bidrar dem med cirka 100 miljoner kronor till deras 11 förmånstagarorganisationer. Bland förmånstagarna finns bl.a. Synskadades Riksförbund, Bröstcancerförbundet, PRO, SAP och SSU. Under 2024 fortsätter vi vår resa för kunddriven produkt- och affärsutveckling i syfte att ytterligare stärka konkurrenskraften på den svenska lotterimarknaden.

Nu söker vi en erfaren .NET-utvecklare med placering i centrala Stockholm! Här får du chansen att bli en viktig spelare i vårt utvecklarteam där vi tillsammans ansvarar för utveckling och förvaltning av bolagets egenutvecklade system och våra webbplattformar.

Vi erbjuder dig
  • Möjlighet till varierande och utmanande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö.
  • Chansen att arbeta brett tekniskt. Du rör dig fullstack inom en mix av nyutveckling, förvaltning och vidareutveckling av befintliga system. Vår tech stack består bland annat av .NET 6, Azure DevOps, Git och SQL Server.
  • En öppen och familjär kultur. Vi har högt i tak med en miljö som uppmuntrar varje medarbetare att vara sig själv och uttrycka sina egna idéer.
  • Ett centralt beläget kontor i Stockholm och goda möjligheter att jobba remote.
Det här gör du hos oss

Som en del av vårt utvecklarteam kommer du att bli en viktig spelare där vi tillsammans ansvarar för utveckling och förvaltning av bolagets egenutvecklade system och våra webbplattformar. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och det kommer bland att inkludera:
  • Använda din expertis som utvecklare och kunskap inom C# .NET för att utveckla Kombispel & Nordic Lotterys lösningar.
  • Vi står inför flera initiativ och projekt där du kan involveras, till exempel förflyttning till Azure.
  • Samarbeta med utvecklare, IT-Arkitekt och andra kollegor för att leverera starka lösningar.
  • Du kommer att arbeta brett med tekniker som .NET 6, Azure DevOps, Git, Octopus deploy, SQL Server, Rabbit MQ, Azure, NServiceBus, Umbraco, och WPF.
Ditt team och arbetsplats

På Kombispel & Nordic Lottery blir du en del av en organisation som idag är cirka 35 anställda. IT-enheten och lotterisystemet är hjärtat i verksamheten och den framtida utvecklingen. Utvecklarteamet har hand om både utveckling och förvaltning och består av fem kollegor. Du rapporterar till Johanna som är IT- och analyschef.

Mer om dig

För att trivas i rollen som utvecklare tror vi att du har en bakgrund inom fullstackutveckling, primärt inom Microsoft. Du har med fördel din tyngd i .NET, där det största fokuset i rollen ligger. Utöver det är kunskap inom frontend-utveckling, Azure och webblösningar meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att du är prestigelös och har ett starkt eget driv. Eftersom vi värdesätter teamwork och kunskapsdelning är det bra att du har god kommunikationsförmåga och trivs med att samarbeta.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Kombispel logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kombispel och Nordic Lottery driver lotterier för allmännyttiga ideella organisationer. Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom lotterier och varje år bidrar dem med cirka 100 miljoner kronor till deras 11 förmånstagarorganisationer. Bland förmånstagarna finns bl.a. Synskadades Riksförbund, Bröstcancerförbundet, PRO, SAP och SSU.
Under 2023 fortsätter vi vår resa för kunddriven produkt- och affärsutveckling i syfte att ytterligare stärka konkurrenskraften på den svenska lotterimarknaden. Målet är att bidraget till de ideella organisationerna ska öka ytterligare!