KOCK.IN SÖKER HÄRLIGA KOCKAR, KALLSKÄNKOR OCH KÖKSBITRÄDEN.

KOCK.IN SÖKER HÄRLIGA KOCKAR, KALLSKÄNKOR OCH KÖKSBITRÄDEN.

Hej och välkommen till kock.in

En vanlig arbetsdag för våra konsulter och kockar innebär allt från prepp på den lilla lunchrestaurangen, till ansvarsroll på någon av Stockholms främsta krogar. Det finns möjligheter för dig att utvecklas, spetsa eller upprätthålla kunskaperna, ta dina första steg mot en framstående karriär som kock eller bara ta några pass lite då och då.

Oavsett vilket, kommer din tid hos oss generera ett kontaktnät inom branschen som på kort tid kommer att nå en bredd som för andra ter sig som en dröm.

Vi söker kockar, kallskänkor och köksbitäden.
Vi anställer både på heltid, deltid och timmanställning.

Tycker du detta låter intressant så tycker jag du skickar in en intresseanmälan till mig så bokar vi in ett möte.

Välkommen
Med vänlig hälsning, Johannes Wahlman
Mer info
Kontaktperson Johannes Wahlman
Email Mejla Johannes Wahlman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kock.in
Sista ansökningsdag 28 juli (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tobbe, Claes och Johannes som är grundare av företaget har en lång historia tillsammans där man arbetat sida vid sida i många år. Hösten 2008 tog de slutligen steget och startade ett företag tillsammans. Företaget var från början tänkt att ägna sig åt cateringverksamhet och för att bygga upp ett klientel och marknadsföra företaget, hyrde dom ut sig själva som kockar.

Ganska omgående fann de att det som branschen eftersökte var kvalitativa kockar att kunna ringa in på både kort varsel och på längre sikt. Innan 2008 var slut hade företaget skapat sig ett gediget team av kockar som hyrdes av restauranger runt om i Stockholm, alla dagar i veckan. Verksamheten ändrade kurs och började istället hyra ut kökspersonal som besitter en bred kunskap och kompetens samt innehar en stor positiv anda.