Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om rollen

I rollen som Marknadsansvarig på Zington har du ett omväxlande arbete i en bred marknadsroll. Du ansvarar för att leda och driva Zingtons marknadsföringsteam och varumärke framåt i nära samarbete med vår koncerngemensamma marknadsfunktion i Spanien.

Tjänsten är placerad på Birger Jarlsgatan i Stockholm med en stark kultur och entreprenöriell drivkraft. Här fokuserar vi på dig och vad som får dig att utvecklas. Vi har jobbat hårt för att skapa en kultur där alla känner att de kan växa, känna gemenskap och dela intressen, erfarenheter och passioner.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Driva projekt från start till mål
 • Pendla mellan strategisk, taktisk och operativ nivå i beslutsfattande och genomförande
 • Planera, idégenerera, genomföra och följa upp marknadsaktiviteterna
 • Arbeta nära vår Content Manager som du även har personalansvar för
 • Budgetansvar
 • Arbeta datadrivet (t.ex. med KPI:er och verktyg såsom Google Analytics)
 • Arbeta med kundresor, SEO, SEM och/eller Marketing Automation
Om dig

Du har gedigen erfarenhet av att jobba med marknadsföring och varumärkesbyggande. Som person är du en strukturerad och passionerad ”doer” som snabbt kan gå från idé till exekvering samt har ett driv och prestigelöshet att hugga i där det behövs. Rollen innebär samverkan med många olika intressenter och du har en god förmåga att lyssna, prioritera, kommunicera och planera.

Vi ser gärna att du har:
 • Minst fem års erfarenhet från en liknande roll
 • Gedigen erfarenhet som marknadsprojektledare
 • Erfarenhet som ledare eller teamlead
 • Erfarenhet inom B2B
 • Relevant eftergymnasial utbildning
Det är meriterande med erfarenhet från IT- och konsultbranschen samt erfarenhet av ”Smarketing” dvs ha jobbat nära sälj och rekrytering - leadsgenerering.

Om Zington

Zington är ett konsultbolag med kompetens inom IT, design och management. Vi är 250 konsulter som hjälper våra kunder att möta utmaningar och utveckla sin affär i en digital värld. Det gör vi genom att skapa tjänster, bygga lösningar och utforma strategier som löser våra kunders behov och driver affären framåt. Från idé till genomförande - med fokus på människan, tekniken och affären.

På Zington tror vi på att växa tillsammans. Att ta hand om varandra och bli smartare och bättre. Vi vill att Zington ska vara en plats där vi utvecklas och förverkligar varandras potential genom att synas, höras och utmanas. När du växer, växer företag. Zington har nyligen gjort en tillväxtresa och är numera en del av Vass.

Häng med på resan!

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maggie Klingenstierna på maggie.klingenstierna@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

KIMM är ett affärsområde inom Wise Professionals som arbetar specialiserat med rekrytering och konsultuthyrning inom marknad & kommunikation. Erfarna specialister med bakgrund från branschen matchar bland annat marknads- och kommunikationschefer, Social Media Managers och UX-designers.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare