Hoppa till innehåll
KG Knutsson AB logotyp

Key Account Manager

Publiceringsdatum
26 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Key Account Manager till Stockholm

Vill du arbeta med kundprojekt i ett marknadsledande bolag? Vill du arbeta med företag på central nivå och driva långsiktiga affärsrelationer? I så fall kan tjänsten som Key Account Manager hos oss vara rätt tjänst för dig!

Vi erbjuder
KGK är ett mycket väletablerat, stabilt och välmående svenskt bolag. Vi erbjuder en kultur som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vårt mål är att vara en oslagbar arbetsgivare och den marknadsledande leverantören med marknadsmässiga bra villkor till våra medarbetare.

Vad har Petra Binken, marknadschef Autoexperten, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag kommer sedan tidigare från däckbranschen och lockades till KGK för att få jobba för en svensk och privatägd arbetsgivare, då jag aldrig testat den kombinationen förut. Jag tänkte att deras korta ledtider och snabba beslut skulle passa mig väldigt bra. Företagets framtid ser mycket bra ut. I tider som nu jobbar vi i rätt bransch där underhåll av fordon är av större vikt än någonsin.

Jag har roligt varje dag på jobbet, får möjlighet att utvecklas och jobbar i en väldigt trivsam atmosfär med ett superbra team. Varje person räknas och det du presterar gör skillnad varje dag."

Vad tycker Magnus Pertin, Key Account Manager, om företaget?

"Jag har lång erfarenhet av sälj till olika branscher men föredrar fordon, maskiner och industri. Jag har jobbat för andra företag i branschen och alltid sneglat på KGK med sitt professionella upplägg och gedigna produktportfölj av kvalitets- och premiumvarumärken.

En stor fördel är att det är privatägt och en god lagkänsla, att vi inte tillhör något investmentbolag som bara tänker på en hög aktieutdelning. KGK är en stark aktör och har många affärsområden som bearbetas. Det finns också stora möjligheter att utveckla sig själv och företaget är mottagliga för idéer från oss anställda."

Arbetsuppgifter
Vi söker en Key Account Manager till vårt team med ansvar för våra kunder inom affärsområdet Buss. För att lyckas i rollen förutsätter det att du har förmåga att hantera långsiktiga kundprojekt, skapa förtroende och hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning till kunder och medarbetare.

Som Key Account Manager kommer du att:

  • självständigt driva hela säljprocessen
  • bearbeta nya och befintliga kunder för att skapa långvariga affärsrelationer
  • ta in förfrågningar, skriva offerter samt följa upp och avsluta affärer
  • löpande hålla dig informerad om marknaden, konkurrenter och kundprojekt

Du har en hög servicekänsla och förmåga att se lösningar och affärer ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande tjänst i branschen alternativt närliggande bransch (transport, fordon, tåg mm.). Du rapporterar till försäljningschef inom Off Highway, Buses & Trucks och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sollentuna. 

  • Strukturerad och noggrann
  • God IT- vana, främst inom Officepaketet
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Tveka inte att skicka in din ansökan om du känner du igen dig ovanstående beskrivning, urval sker löpande.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus. Du når Marie på 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och noggranna distribution. Vårt sortiment är bland det bredaste i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK.

Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.

KG Knutsson AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup