Hoppa till innehåll
Kayenta logotyp

Data Engineer till Kayenta

Ansök nu
Kundernas efterfrågan på det vi gör fortsätter att öka, därför utökar vi nu vår konsultgrupp med ytterligare en ny härlig medarbetare med stort engagemang för det vi gör.

"Vi utvecklar den analytiska förmågan hos modiga företag!" Alla som arbetar hos oss på Kayenta har lång erfarenhet av analytisk förflyttning och arbetar ofta i gränslandet mellan verksamhet och IT. Kayenta erbjuder en utvecklingsresa där du kommer att få lära dig flera nya verksamheter och ny teknik där dina insatser kommer att ge långvarig effekt för våra kunder.Vi har enmycket attraktiv lönemodell och du kommer att få stormöjlighet att vara med och påverka bolagets framtid. Kayenta Consulting har funnits sedan 2012 och har sitt kontor i nya fina lokaler i centrala Stockholm, www.kayenta.se

Om tjänsten
Som konsult hos oss hjälper du våra kunder att utveckla deras analytiska förmåga i förändrings- samt utvecklingsprojekt inom Analytics-området. Arbetet sker främst ute hos kunderna men visst arbete sker även från vårt kontor. I rollen kommer du att vara drivande i att etablera nya förmågor för hur kunderna ska realisera sin vision för hur de jobbar med data. Det sker genom att tillsammans i ett team implementera tekniska lösningar som stöttar kundens analytiska resa med syfte att öka deras förmåga att fatta datadrivna beslut.

Många av våra kunder genomför just nu stora moderniseringsresor vilket ställer höga krav på vårt kunnande gällande både arbetssätt och teknik. Du kommer i ditt arbete ha nära samverkan med verksamheten hos Kayentas kunder då vi alltid jobbar med att stötta beslutsfattande i kundernas huvudprocesser. Våra långsiktiga kundrelationer gör att du kommer att ha en stor möjlighet att påverka både arbetssätt, road map samt hur arbetet med arkitekturen framöver ska se ut.


Din kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande flerårig erfarenhet av arbete inom analytics, SQL-utveckling och databaser, rapportutveckling eller ledarskap som Delivery Lead eller produktägare. Det är meriterande med erfarenhet av samt ett stort intresse för arbete med arkitektur. Att föra aktiv dialog med verksamheten rörande behov kopplade till analys är ett krav. Du kan ha erfarenhet av olika BI-lösningar såsom MS BI, Tableau, Qlick el dyl. Ifall du har erfarenhet av någon/några av nedan ser vi det som mycket meriterande.
  • Azure/AWS/Google Cloud
  • Snowflake
  • Databaser/Kuber
  • Self Service Analytics
  • BI-arkitektur
  • Tableau/Power BI/Qlik
  • R, Python, Scala, Databricks
Vidare har du god kommunikationsförmåga i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi lägger stort värde i dina personliga egenskaper. Vi är ett prestigelöst gäng med mycket stort intresse för det vi gör. På Kayenta är det viktigt att ha roligt på jobbet och här är alla delaktiga i att driva bolaget framåt. Hos oss får du arbeta med allt från att vara delaktig i att få in nya uppdrag till att genomföra uppdrag ute hos kunderna. Som person är det viktigt att du är social, nätverkande, strukturerad, analytisk/logisk och noggrann. Du behöver ha en god förmåga att samarbeta med andra och upplevas som en god kommunikatör. Att ha drivet och engagemanget är ngt vi premierar starkt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment AB. Tveka inte att kontakta Louise Hagen Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118 726 eller Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118 798 ifall du har några frågor rörande tjänsten. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare