Säljare/ Affärsutvecklare

Säljare/ Affärsutvecklare

365 Bemanning AB startades 2016 och är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet från åkeribranschen. Teamet på 365 Bemanning består av yrkeschaufförer, last-och lossningspersonal, plock- och lagerarbetare samt lokalvårdare. Vår personal är erfarna och utbildas av oss kontinuerligt för att möta våra kunders krav. Läs mer på www.365bemanning.se

Företaget expanderar och vi söker nu en:

Säljare/ Affärsutvecklare

Du har erfarenhet av försäljning och offertskrivning inom personaluthyrning eller liknande branscher. Erfarenhet av logistikhantering inom daglivaruhandeln är ett extra plus. Du trivs med att träffa prospekts och kunder och bygga långsiktiga relationer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du har en god känsla för företagande och att göra affärer där alla vinner i längden.

Här får du möjlighet att påverka och planera försäljning av bemanningstjänster inom nya områden och utveckla företaget. Vårt mål är att fortsätta vara kostnadseffektiva - och viktigast av allt snabba och pålitliga!

Tjänsten

Du kommer att vara en nyckelspelare i att fortsätta att bygga vidare på våra framgångar när det gäller bemanning av chaufförer, last- och lossningspersonal inom Storstockholm och Mälardalen med omnejd.

Företaget har en stor framtidsmöjlighet med nöjda kunder och närliggande uthyrningsområden att utvecklas mot. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift samt ha körkort för bil.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 15 februari 2022.
Mer info
Kontaktperson Kurt Ståhl
Telefon 0739-465805
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (48 dagar kvar)