Hoppa till innehåll
Kamstrup logotyp

Teknisk Projektledare till Kamstrup i Stockholm

Ansök nu
Vill du jobba med senaste tekniken inom energi och vattenmätarlösningar? Sök rollen som Teknisk Projektledare till Kamstrup!

Vill du bidra till en ljusare framtid inom vatten och energi? Låter det spännande att få jobba i en omväxlande roll med fokus på teknik och kommunikation? Då är rollen som Teknisk Projektledare, eller Customer Project Engineer som den kallas internt, perfekt för dig!

Hos Kamstrup kommer du bli en oumbärlig del av teamet, som inte bara levererar mätlösningar till kunder utan också ansvarar för driftsättning, kompetensutbildning och systemintegration. Om du vill använda din kommunikativa förmåga tillsammans med din passion för teknik, så kommer du få stora möjligheter att fortsätta både utmanas och utvecklas vidare i rollen som Teknisk Projektledare.

Varmt välkommen med din ansökan och bli del av vårt team och vår resa framåt!

Ditt anställningserbjudande

Som Teknisk Projektledare hos Kamstrup får du en spännande och varierad roll med både interna och externa kontaktytor. Du får jobba med teknik i framkant hos en världsledande leverantör av intelligenta energi- och vattenmätarlösningar, vars verksamhet utvecklas snabbt med anledning av den höga efterfrågan på deras produkter och lösningar.

Du kommer till en dynamisk och öppen arbetsplats. Tillsammans med professionella och kunniga kollegor kommer du utvecklas både professionellt och personligt. Att arbeta mot gemensamma mål liksom att känna arbetsglädje är centralt både för teamet och organisationen!

Hos Kamstrup får du flexibel arbetstid samt flera andra förmåner, exempelvis förmånsbaserad pension och kollektivavtalade försäkringar.

Dina arbetsuppgifter

Som Teknisk Projektledare kommer du vara en del av olika kundprojekt, där du ansvarar för projektering, mätinfrastruktur, driftsättning, analys och utbildning av installatörer och systemanvändare.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • projektering och säkerställande av kommunikation till mätarna
  • driftsättning och kvalitetssäkring av mätvärdesinsamling
  • utbildning av mätarinstallatörer
  • utbildning i systemet för användarna ute hos kund
  • samordna arbetet med IT-ansvarig
  • Riskhantering
Värt att veta

I din roll som Teknisk Projektledare kommer du utgår från Kamstrups nya fina lokaler i Danderyd och du sitter tillsammans med kollegor från flera olika funktioner. Rollen är på heltid och Kamstrup tillämpar hybridarbete. I rollen ingår det en hel del kundbesök så räkna med dagsresor och 1-2 övernattningar i månaden.

Du rapporterar till Head of Customer Projects Sweden och blir en del av ett team på 10 kompetenta kollegor. Du driver självständigt dina uppgifter och teamet ansvarar för utrullningen av kundprojekt inom området intelligenta mät lösningar. Du arbetar inom områden som mätarinstallation, driftsättning och projektledning.

Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats, och inleds med 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

För den här rollen ser vi gärna att du har relevant utbildning inom vatten eller energi samt några års arbetslivserfarenhet i större tekniska organisationer. Har du även jobbat med mätvärdesinsamling på något sätt samt jobbat i projektform eller med IT-integrationer, så är det meriterande och skulle ge goda förutsättningar att lyckas i rollen! Du bör ha goda kunskaper i MS Excel.

Eftersom det förekommer resor i tjänsten är B-körkort också ett krav.

Som person ser vi att du har ett stort teknikintresse och trivs med att jobba självständigt med frihet under ansvar. Du kommer ha varierande dagar och ansvarar själv för att strukturera ditt arbete på ett bra sätt utifrån projektets tidplan. Som teknisk projektledare kommer du att utbilda kunderna inför driftsättning och i användningen av systemet, så det krävs att du är en god kommunikatör och har förmågan att skapa goda kundrelationer.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Cilla Lennér
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare