Hoppa till innehåll
KAJSAS PÅ KAJEN logotyp

Caféansvarig KAJSAS PÅ KAJEN

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
KAJSAS PÅ KAJEN söker efter dig som vill arbeta heltid. Sök idag och få chansen att bli en del av vårt fantastiska team!

Om oss

KAJSAS på KAJEN är beläget vid Barnängsbryggan på Södermalm. På KAJSAS lagar vi vår egen mat, med bra kvalitet och fina råvaror. Som anställd kommer du jobba i ett tight team tillsammans med dina kollegor och arbeta utifrån ett brett sortiment av premium korvar, klassisk korv i bröd, mosbrickor, tunnbrödsrullar och grillade paninis samt kaffe, dryck, fika och glass.

På KAJSAS jobbar vi i en familjär miljö där personlighet och gruppsammanhållning är lika viktigt som kvaliteten på maten och servicen. Därför lägger vi stor vikt på att du är en öppen person som vill bidra med positiv energi till ett tight team. Vi hjälper varandra, behandlar varandra med respekt oberoende på person eller anställningsgrad, vågar fråga och visar stor omtanke för våra kollegor.

Vem är du?

Du är en person som drivs av att leverera service. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi söker dig som är minst 22 fyllda år och har två till tre års erfarenhet i branschen och brinner för att organisera och leda arbetsplatsen framåt.

Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som del av en grupp. Kvalitet och service är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv och trevlig. Det är viktigt att du tycker om att hålla högt tempo och att du hanterar snabba förändringar. Periodvis är det mycket att göra och det kan vara både tungt och långa arbetsdagar.

Om tjänsten

Under handledning av nuvarande platsansvarig lär du dig jobbet på plats steg för steg. Arbetsuppgifterna som medarbetare hos innebär att du kommer att arbeta på plats med service, vilket inkluderar arbete i kassa, beredning av mat, hantering av kaffemaskin, öppning och stängning av enheten, städning samt andra sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i café/fastfood-branschen. Arbetet kräver att du är noggrann och har en känsla för vikten av ordning och reda i ett kök, samt alltid sätter gästen i fokus.

Utöver detta har du gemensamt ansvar med dina kollegor och platsansvarig för beställningar av varor, hantering av leveranser samt returer. Under uppstart kommer du få ta del av material för att lära dig hur vi arbetar med detta. Tidigare erfarenhet är givetvis mycket meriterande.

Arbetstider är blandade med tidiga morgnar, dagar, kvällar och helger. Våra öppettider i nuläget är mellan 7:30-19:00 och förlängs något under sommarsäsongen.

Villkor

Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning. Lön enligt överenskommelse. Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.

Observera att fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav! Vi ser fram emot att du svarar på frågorna nedan och bifogar ditt CV samt en kort film om dig själv.

Hoppas vi hörs snart!

Liknande Jobb

KAJSAS PÅ KAJEN logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 april 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren