Hoppa till innehåll
KAJSA PÅ KAJEN logotyp

Medarbetare KAJSAS PÅ KAJEN

Publiceringsdatum
21 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Brinner du för personlig service och delar vårt intresse för god mat och dryck? Då är rollen som medarbetare på KAJSAS något för dig!

Vem är du?

Rollen som medarbetare hos KAJSAS innebär främst arbete i service och inkluderar samtliga stationer på arbetsplatsen. Du kommer att arbeta både i kassan för att ta emot beställningar och assistera kunden, bakom espressomaskinen samt i köket där du tillagar maten. Fokus på kommunikation och lagspel är en viktig del av arbetet då vi arbetar i ett högt tempo på en liten yta.

Om oss

KAJSAS drivs idag av två drivna systrar, Elaine och Stephanie, som tillsammans med sin mamma Eva har drivit caféverksamhet både på Södermalm och runt om i stan över 20 år. Idag har vi tre fasta enheter på Södermalm. Vår vision är att skapa mötesplatser runt om i Stockholm med fokus på utmärkt service, god mat och dryck där varje gäst lämnar som en vän. KAJSAS drivs av en familj och den familjära känslan genomsyrar allt i arbetet, både i möten med kunder såväl som hur vi arbetar tillsammans.

Rollen och arbetsuppgifter

För dig som söker denna tjänst ser vi att du är en serviceinriktad person, gillar att arbeta i högt tempo och har ett intresse för mat och dryck. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som del av en grupp. Kvalitet och snabb service är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv och trevlig. Tidigare erfarenhet i cafébranschen är givetvis meriterande, men en god inställning för lärande och utveckling ser vi som det viktigaste.

Att arbeta hos oss ska vara energigivande och drivande och vi arbetar därför mycket med att alla ska få möjligheten att få påverka och få vara delaktiga i vår resa. Som anställd hos oss är du en del av KAJSAS-familjen och få möjligheten att växa och lära i arbetet.

Anställning

Tjänsten vi erbjuder är deltid/heltid med uppstart omgående. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Arbetstider är blandade med tidiga morgnar, dagar, kvällar och helger. Våra öppettider i nuläget är mellan 7:30-19:00 och förlängs något under sommarsäsongen.

Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav, så se till att skicka med en kort video om dig själv, svara på frågorna samt bifoga CV och personligt brev.

Vi rekryterar löpande, så se till att skicka in din ansökan snarast!

Hoppas vi hörs snart!

Liknande Jobb

KAJSA PÅ KAJEN logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 mars 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren