Hoppa till innehåll
Ansök nu

Kvalitetsansvarig / Miljöansvarig (KMA)
till KAESER Kompressorer AB

Är du noggrann, initiativtagande, analytisk och driven inom miljö-, kvalitets- och hållbarhetsfrågor? Låter det spännande att samarbeta globalt med kollegor i likande roller inom moderbolaget? Då kan du vara den vi söker som kvalitets- och miljöansvarig.

Arbetsbeskrivning
Som ansvarig för kvalitet och miljö följer du organisationens globala strukturer och rutiner för kvalitets- och miljöarbetet enligt ISO 9001 resp. 14001 samt kommande arbetsmiljöarbete (ISO 45000 under införande).

Du rapporterar direkt till VD. Mycket av strukturen och rutinerna för kvalitets- och miljöarbetet inom organisationen finns på plats, och här erbjuds du stöttning av kollegor i andra länder inom samma befattning i ditt arbete.

Som kvalitets- och miljöansvarig ansvarar du för:

  • All kommunikation och revisioner såväl internt som externt inom ovanstående områden
  • Att mäta, dokumentera och följa upp företagets kvalitets- och miljömål
  • Att ta hand om vissa uppgifter inom arbetsmiljöområdet, tex. samordning av skyddsronder och brandskydd
  • Att säkerställa att säkerhetsrutiner efterlevs och att relevanta utbildningar genomförs och dokumenteras

Vem är du?
Vi är öppna för olika bakgrunder. Kanske har du en eftergymnasial utbildning inom miljöområdet, eller erfarenhet av att tidigare ha arbetat med kvalitet och miljö samt ISO-standarder? Att behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten, likaså B-körkort. Meriterande är en förmåga att lätt kunna skapa förståelse för helheten i företaget samt hur den tekniska delen påverkar ditt ansvarsområde.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara noggrann, analytisk, engagerad och självgående. Det är också viktigt att du kan leda andra utan att vara formell chef. 

Vad säger VD Michael Brask om att jobba på KAESER Kompressorer?
"Jag har jobbat på Kaeser i snart 12 år och anledningen till att jag trivs är att vi, förutom en produkt i världsklass som bidrar till en bättre miljö, har en riktigt bra stämning och framförallt roligt tillsammans! Som ledare vet jag att alla kollegor behövs lika mycket och att alla är gemensamt ansvariga för att skapa en bra arbetsplats. Vår ägare är otroligt långsiktig, vilket skapar trygghet vilket i sin tur leder till att man presterar bättre."

På KAESER har vi ambitionen att blir Sveriges bästa arbetsgivare och vi har alltid höga betyg i våra medarbetarundersökningar. Vi är grundade i vår mer än 100-åriga historia. Vi är bokstavligt talat ett familjeföretag där vi bryr oss om varandra.

Våra kärnvärden är:


Hjärta: Vi har roligt på jobbet, är stolta, engagerade och samarbetar prestigelöst.


Hjärna: Vi förstår att kunskap och kompetens som förbättrar för kunden är vårt levebröd och sätter den alltid främst. 


Här: Vi är närvarande, engagerade och snabba i reaktioner och problemlösning internt och mot våra kunder.

Vi erbjuder dig
På huvudkontoret i Täby välkomnas du av ett glatt och öppet arbetslag! Du erbjuds stor flexibilitet i rollen där du planerar dina dagar på egen hand, med möjlighet till distansarbete. Du anställs hos en stor och trygg arbetsgivare, i en viktig roll inom bolaget. I din anställning ingår diverse olika förmåner, så som ITP 1 tjänstepension (kollektivavtal med Teknikföretagen), friskvårdsbidrag och årliga hälsoundersökningar. Vi är ett internationellt företag och det finns fina möjligheter att utvecklas hos oss.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta VD, Michael Brask på 0706-892424 eller michael.brask@kaeser.com. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta hur det är att vara medarbetare hos oss? Se videon där vår Servicetekniker Mats berätta om hur det är att vara en del av Kaeser. Där ser du också kontoret där denna tjänst är placerad och några fler av kollegorna som jobbar här.

Om KAESER Kompressorer
Kaeser Kompressorer SE i Tyskland är en av världens ledande aktörer inom tryckluftssystem. Med över 7500 medarbetare runt om i världen, förser koncernen marknaden med energisnål, miljövänlig och driftsäker tryckluft. Familjeföretaget grundades 1919 i Coburg, Tyskland och idag är det 3:e generationen som äger och leder företaget. Kaeser Kompressorer AB är ett fristående dotterbolag, med huvudkontor i Täby. Runt om i landet har bolaget drygt 85 anställda.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare