Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Servicerådgivare till Sätra Motorcenter

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Sätra Motorcenter tillhör K.W. Autoimport som är en del av K.W. Bruun & Cosomär en dansk familjeägd och välkonsoliderad koncern – med en årlig omsättning på ca. 9 miljarder. Sätra Motorcenter säljer nya Peugeot, DS Automobiles och Opel samt begagnade bilar.

Som servicerådgivare är du en nyckelperson i relationen mellan kund och verkstad där du dagligen arbetar med våra verkstadskunder. Du tar emot våra kunder i våra ny renoverade lokaler samt via telefon, mailbokning och bokar tider för service och reparationer samt fakturering.

Vi förväntar oss att du;

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet med fokus på service. Har du erfarenhet från bilbranschen och system som Dracar och Adp, är det meriterande. Har du någon typ av säljerfarenhet är detta ett plus. Du har goda data- och systemkunskaper och uttrycker dig väl på svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du positiv, noggrann och hjälpsam. Du har ett väl utvecklat ordningssinne, gillar att arbeta med människor och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du är van att ha både telefonen och datorn som hjälpmedel i ditt arbete och är snabblärd i nya system. Du är flexibel inför olika arbetsuppgifter och kan även under tidspress ha förmågan att självständigt strukturera det dagliga arbetet. Det är viktigt att du som söker har ett proffsigt bemötande och drivs av att erbjuda den bästa servicen till våra kunder.

Krav
  • Gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • God data- och systemkunskaper
  • B-körkort
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet från bilbranschen
  • Kännedom om system som Dracar och Adp.
  • Säljerfarenhet
Vi erbjuder
En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken. Här får du kompetenta och engagerade kollegor, en god arbetsmiljö och goda möjligheter att ta ansvar och utveckla dig både yrkesmässigt och personligt.

Ett roligt och utmanande arbete hos en återförsäljare i framkant. Som medarbetare hos oss får du goda möjligheter till utbildning och du blir del av en härlig arbetsplats med god sammanhållning. Vi har fina nyrenoverade lokaler för kundmottagningen.

Intresserad?

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Broberg på e-post mattias@satra.peugeot.se

Vi kallar fortlöpande till intervjuer och ser fram emot att höra från dig!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S