Vi söker en miljösamordnare till Einar Mattsson AB

Vi söker en miljösamordnare till Einar Mattsson AB

Om tjänsten
Som miljösamordnare har du till uppgift att stödja fastighetsförvaltningens miljö- och klimatarbete. Du kommer ha flera kontaktytor inom hela organisationen och arbeta över bolagsgränserna där dina centrala samarbetspartners bland annat kommer vara koncernens fastighetschef, affärs- och verksamhetutvecklingschefen hos fastighetsförvaltningsbolaget samt verksamhetsutvecklingschefen hos projekt- och byggnadsbolagen.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Stötta utveckling och implementering av bolagens miljö- och klimatmål
  • Vidareutveckla processer för att säkerställa integrering av miljö- och klimatfrågor
  • Identifiera utvecklingsområden relaterat till miljö- och klimat i bolagens verksamhet
  • Delta och driva utvecklingsprojekt
  • Kommunikation av miljö- och klimatarbetet
  • Stötta utveckling av krav i inköpsprocessen samt vid prioriterade inköpsaktiviteter
  • Samordna och vidareutveckla uppföljning av resultat
  • Delta i branschorganisationer och samarbeten
  • Vid behov stötta verksamheten i utveckling av och arbete relaterat till social hållbarhet, såsom arbete med rapportering och kommunikation samt inköp
Tjänsten som miljösamordnare är en stödfunktion placerad på koncernnivå som rapporterar till Hållbarhetsutvecklingschefen.

Din profil
För att lyckas i rollen som miljösamordnare har du relevant högskoleutbildning med minst 5 års erfarenhet av arbete med miljö- och klimatfrågor. Det är meriterande om du kommer från fastighetsbranschen och/eller har arbetat med miljöledning, processutveckling och/eller projektledning.

Som person är du engagerad och lösningsorienterad. Du har en förmåga att skapa goda relationer genom att vara lyhörd för verksamhetens behov och förutsättningar. Vidare är du kommunikativ och kan med din pedagogiska förmåga förklara och förmedla information på ett tydligt sätt. Att skapa struktur för att planera, prioritera och genomföra ditt arbete är naturligt för dig likväl som din förmåga att se hur de olika delarna bidrar till helheten.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Einar Mattsson med Jurek. Du söker tjänsten på jurek.se och urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Strååt på 076-002 69 75 alt cecilia.straat@jurek.se eller researcher Sandra Waldnert på 076- 002 69 37 alt sandra.waldnert@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Läs gärna mer på www.einarmattsson.se.

Vi ser fram emot att få höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Strååt
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Cecilia Strååt
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!