Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

VD assistent till uppdrag i centrala Stockholm

Ansök nu
Arbetsbeskrivning
I rollen som VD assistent kommer du att bistå VD:n i hanteringen av inkommande och utgående ärenden. Rollen kräver att du kan erbjuda en omfattande support till VD:n genom att noggrant följa upp och administrera olika ärenden. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer innebära att boka resor, hantera reseräkningar samt att ge adekvat stöd till VD:n i dennes arbete med styrelsen. Du kommer även att framställa omfattande rapporter och underlag samt förbereda presentationer inför olika möten. Vid behov kommer du också att assistera i samband med planeringen av möten som VD:n ansvarar för.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll krävs det att du är ambitiös och har utmärkt organisatorisk förmåga. Du trivs i en händelserik internationell arbetsmiljö och du har även mycket goda kommunikationsfärdigheter.

Din roll som VD-assistent kommer att vara av avgörande betydelse för kundens organisation och du kommer ha möjlighet att påverka och bidra till deras fortsatta utveckling. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som VD assistent och som brinner för kvalificerad administrativ support och service. Du trivs med många olika uppgifter parallellt och har god vana av liknande miljö med höga krav på snabbhet, kvalitet och förstklassig service. Du värderar god serviceanda och kvalitet och du lägger ingen prestige i det du gör.

Kvalifikationer
Rollen ställer krav på utmärkta kunskaper i Officepaketet och mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare har arbetslivserfarenhet av en internationell arbetsmiljö.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. För rätt person finns det även möjlighet till anställning efter denna tidsperiod. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och arbeta hos vår kund i centrala Stockholm. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvariga konsultchefer Felicia på felicia.pettersson@jurek.se och Mikaela på mikaela.danilovic@jurek.se.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om Jurek Rekrytering & Bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Alla aktuella tjänster/uppdrag - följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.
Mer info
Kontaktperson
Felicia Pettersson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare