Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Techgruppen på TM & Partners söker biträdande jurist

Ansök nu
Rollen
Vår techgrupp hanterar olika sorters IT-relaterade ärenden, där vi erbjuder strategisk och juridisk rådgivning kring de senaste IT-trenderna. Vi hjälper klienter med att ta fram, granska och förhandla avtal. Vi ger våra klienter, som ofta finns inom regulatoriskt utmanande branscher, med råd om data- och integritetsskydd (GDPR) samt rättsutredningar. Vi hjälper också våra klienter med att identifiera och skydda sina immateriella rättigheter.

Du kommer att arbeta med seniora jurister och delägare men även självständigt med eget ansvar och förväntas ta egna initiativ. Du kommer också att ha möjlighet att specialisera dig inom och driva utvecklingen inom områden som är intressanta för dig. Vi vill att du syns, gör skillnad och att dina idéer får utrymme.

Vem är du?
Vi söker dig med några års kvalificerad arbetslivserfarenhet av, och framför allt ett stort intresse för, IT och den därtill relaterade juridiken. Du har goda akademiska meriter och ett genuint intresse för affärer. Vi värdesätter att du delar med dig av din kunskap och erfarenhet för att skapa en ännu starkare kompetens hos oss. Vi vill att du ska vara med och fortsätta att bygga en av de vassare techgrupperna.
Hos oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som är driven, har förmåga att arbeta självständigt och med hög kvalitet i din leverans. Du är en god kommunikatör, har förmåga att bygga förtroende, motiveras av utmaningar och av att utveckla din egen och andras juridiska kompetens. Andra viktiga egenskaper är att du är en prestigelös lagspelare, är stresstålig och att du har en stark drivkraft. Vårt arbete kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett framgångsrikt, högt presterande, växande och trevligt team på en ledande affärsjuridisk advokatbyrå. Byråns storlek och struktur ger dig möjlighet att tidigt ta ansvar och bidra på ett meningsfullt sätt, med arbete direkt mot klient. Ett resultat av vår struktur är att intern konkurrens bland medarbetare aldrig har varit ett problem - en sann laganda råder. Du kommer att arbeta i en techgrupp som har haft en stark tillväxt och som kommer att fortsätta att växa. Din arbetsplats blir nära Kungsträdgården i Stockholm, i lokaler som är något utöver det vanliga. För att lära känna oss på TM & Partners, välkommen in till vår karriärsida https://career.tmpartners.se/

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontaktarekryteringskonsult Catarina Isaksson på 076-002 69 81 eller catarina.isaksson@jurek.se
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi kommer att behandla ansökningar löpande.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om TM & Partners
TM & Partners är en ledande svensk advokatbyrå med verksamhetsgrupper inom de flesta affärsjuridiska områden, såsom M&A, bank och finans, fastighet, kapitalmarknad, tvistlösning, arbetsrätt och tech. I våra klientärenden är det alltid en eller flera delägare som är aktivt engagerade. Det ger dig som biträdande jurist ett nödvändigt stöd och snabba utvecklingsmöjligheter. Att vi har juridisk spetskompetens och håller en hög nivå på vårt arbete är givet, men hos oss på TM & Partners är det kulturen som gör skillnad. Vi är ett team, vi månar om en sund och vänlig arbetsmiljö, vi håller in armbågarna och ser till att hjälpa varandra.
Mer info
Kontaktperson
Catarina Isaksson
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare