Teamleader Subledger, NCC Business Services

Teamleader Subledger, NCC Business Services

Arbetsuppgifter

Som Teamleader Subledger kommer du att leda och coacha medarbetarna i deras dagliga arbete såväl som genom förändring. Du kommer att säkerställa de dagliga leveranserna, efterlevnad av gemensamma processer och säkerställa kontinuerlig utveckling av teamet samt driva förbättringsarbete. Teamet består av 8-10 personer som finns både i Solna och Helsingfors. Du sitter med i ledningsgruppen för Subledger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir
  • Ansvar för teamets leverans
  • Resource planning/ Rätt kompetens
  • Leda och coacha ditt team i det dagliga arbetet
  • Hålla teamet uppdaterat kring nya lagar och regler
  • Följa upp på KPI och mål på medarbetare
  • Utveckling av nyckeltal
  • Budget
Vem är du?

Du är en kommunikativ lagspelare med en positiv inställning och ett genuint intresse för processförbättringar och förändringsarbete. Vidare är du proaktiv, driven och analytisk. Med ditt engagemang har du förmågan att skapa förtroende och bygga relationer. Du har goda kunskaper i processinriktat arbete och praktisk erfarenhet från ekonomiarbete. Erfarenhet från annan nordisk organisation och/eller Shared Service Center ser vi som meriterande samt goda kunskaper och utvecklingsförmåga inom affärssystem/ekonomisystem. Som Teamleader får du ansvarsområden som omfattar alla våra nordiska företag (SE, DK, NO och FI) och därför är din förmåga att kommunicera flytande på engelska i både tal och skrift ett krav. Alla anställda på NCC har som ambition att alltid agera enligt NCC Star Behaviors - Ha och visa passion för att prestera, Bygg tillsammans, Genomför och följ upp, och Agera med omtanke

Du erbjuds

På NCC blir du en del av en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Där man varje dag arbetar för att ha ärlighet, respekt och tillit i hela verksamheten.
I din roll som Teamleader Subledger erbjuds du att få vara med på en mycket spännande förändringsresa med stora möjligheter att utvecklas vidare. Du erbjuds en plats på ett nybyggt kontor, centralt placerat på Herrjärva torg i Solna. Här får du också tillgång till gym och spinning pass helt gratis och du erbjuds en hybridlösning.

I den här processen samarbetar NCC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.
Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.
NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Mer info
Kontaktperson Matilda Thelin
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Matilda Thelin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!