Teamlead Accounting Manager till innovativ byrå

Teamlead Accounting Manager till innovativ byrå

I din roll som teamleader får du personalansvar för 12 redovisningskonsulter och din uppgift blir att coacha och utveckla teamet och redovisningsområdet. Du blir ansvarig för uppföljning av mål, utbildning och medarbetarsamtal. Som teamleader ansvarar du även för resursplanering utifrån uppdrag och individ och du stöttar även upp med rådgivning mot kund. Du blir en del av ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vi söker dig som är helt självgående i årsbokslut och deklarationer. Du har tidigare erfarenhet av rådgivning inom redovisning. Företaget är i en expansiv tillväxtfas och vi ser gärna att du är innovativ och kommer med utvecklings- och förbättringsförslag. Vidare är du lyhörd och drivs av att stötta teamet framåt. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av Fortnox och att du tidigare har haft ett teamlead ansvar.

Företaget har kontor centralt beläget i Stockholm och erbjuder företagsutvecklande rådgivning, redovisning och lön för medelstora bolag och är helt digitala.
Med en affärsmodell där fokus ligger på att utveckla bättre och mer tydliga produktpaket till kunderna med fasta priser har man fått fina nomineringar från SRF, FAR som årets framtidsbyrå och Visma Medarbetarnaspris och även blivit rankade som årets superföretag av Bisnode och Veckans affärer samt vunnit Qbis Awards för årets framträdande byrå.

Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin, matilda.thelin@jurek.se
Mer info
Kontaktperson Matilda Thelin
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Matilda Thelin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.