Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Team Assistant för Wallenberg Office

Ansök nu
Ända sedan André Oscar Wallenberg för över 160 år sedan grundade Stockholms Enskilda Bank (idag SEB), har familjen Wallenberg långsiktigt och engagerat arbetat i företagsamhetens och forskningens tjänst i Sverige och internationellt. Idag leds familjens engagemang av familjemedlemmar ur femte generationen. I det som i dagligt tal benämns Wallenbergsfären inbegrips 16 allmännyttiga stiftelser, investmentbolaget Investor och ägarbolaget FAM samt deras respektive innehav. https://www.wallenberg.com/sv, https://www.wfab.se/

Om rollen

Wallenberg Office är en del av Wallenberg Foundations AB, med syfte att effektivt och koordinerat stötta ägarfamiljen i det operativa och strategiska arbetet, samt säkra att dessa värden kommer alla verksamheter i deras ägda bolag till del. I denna roll kommer du tillsammans med andra assistenter bistå med olika administrativa uppgifter där hög servicenivå och noggrannhet är oerhört viktigt. Rollen är nyinrättad varför arbetsuppgifterna såväl som arbetssätt kommer att utvecklas och formas efterhand.

Exempel på arbetsuppgifter är;
  • Hantering av kalendrar (inkluderar logistik kring möten)
  • Hantering av databaser
  • Skriva notat, brev och e-post på olika nivåer
  • Delta i arbetsmöten och projekt
  • Assistera staben i diverse administrativa uppgifter
  • Hantera konfidentiellt material
  • Ekonomi och redovisning för delar av staben
  • Övriga för en assistent vanliga arbetsuppgifter
Vem är du?

För att passa in i denna roll är det av stor vikt att du är en teampersonlighet som är tillmötesgående, serviceminded och prestigelös. Det krävs att du har en hög arbetskapacitet, är stresstålig och flexibel och inte minst välorganiserad, strukturerad och noggrann. Då det är många parallella uppgifter som sker av varierad karaktär krävs en god förmåga att prioritera ditt arbete. Det är ett sammansvetsat team som arbetar nära varandra varför du bör ha en positiv läggning, vara utåtriktad och ha lätt att interagera med andra människor.

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker dig som har utmärkta kunskaper i Officepaketet och en utmärkt kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska. Du bör ha något års yrkeserfarenhet som assistent eller liknande position och har du en eftergymnasial utbildning är det meriterande.

Du erbjuds

Wallenberg Office erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjligheten att arbeta med kompetenta och duktiga kollegor som drivs av utveckling och engagemang. Denna tjänst är en tillsvidareanställning som inleds med en sex månaders provanställning. Arbetstiderna är förlagda på kontoret 08.30-17.00, viss flexibilitet finns. Urval och intervjuer sker löpande under processens gång. Vi ser gärna att du kan börja din anställning under hösten 2023.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Wallenberg Foundations med Jurek Business Support. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryteringskonsult Kristin Nelson på mejl kristin.nelson@jurek.se eller Susanne Waering på mejl susanne.waering@jurek.se.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration & service samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Alla aktuella tjänster/uppdrag - följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.

Sökord: team assistant, administrativ assistent, assistent, support, projektsupport
Mer info
Kontaktperson
Susanne Waering
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare