Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Som strategisk inköpare IT & Telefoni kommer du att vara ansvarig för att upprätta avtal med leverantörer och säkerställa att dessa uppfyller våra krav på kvalitet, kostnadseffektivitet, leveranssäkerhet och hållbarhet. Rollen innebär även att man ansvarar för regelverksefterlevnad som AMF måste förhålla sig till, stöttning till verksamheten när det kommer till att navigera i styrdokument och inköpsprocess i förhållande till regelverken.

Några av dina huvudsakliga ansvarområden är följande:
  • Proaktivt ta fram, utveckla och driva kategoristrategier i valda kategorier (i första hand IT & Telefoni) på lång sikt i syfte att skapa bästa möjliga förutsättningar för AMF.
  • Stötta verksamheten i dess hantering av AMF:s utlagda verksamhet/outsourcing/uppdragsavtal.
  • Driva och/eller facilitera beslutade upphandlingar/omförhandlingar/avvecklingar självständigt såväl som i tvärfunktionella team.
  • Leverantörsstyrning av befintliga leverantörer - säkra sunda långsiktiga relationer.
  • Löpande upprätta, omförhandla och hantera befintliga och nya avtal inom din kategori.
  • Stötta verksamheten i inköpsrelaterade aktiviteter och frågor
  • Stötta Inköpsavdelningen i övrigt linje- och effektiviseringsarbete
Vem är du?

Vi söker i första hand dig med 5 - 8 års erfarenhet av strategiskt inköp av indirekt material. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och gärna med inriktning mot inköp. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av kategoristyrning som metod, ett proaktivt inköpsarbete och att driva upphandlingar. Dessutom ser vi också att du har erfarenhet av avtalshantering/contract management. Meriterande om du tidigare har erfarenhet ifrån finansiell sektor och/eller försäkringsbranschen. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Vidare är det meriterande om du har vana av inköp av IT & telefoni relaterade produkter och tjänster, inklusive molntjänster.

Som person är du nyfiken, kommunikativ och nätverkande med en förmåga att skapa goda kontakter både internt och externt. Du har förmåga att se helheten ur ett affärsmässigt perspektiv och drivs av att skapa värde i allt du tar dig för. Vidare tror vi att du är en prestigelös teamspelare med en fallenhet för att prioritera din tid rätt, du arbetar strukturerat för att balansera strategiska aktiviteter, löpande taktiskt och operativt arbete såväl som ta dig an ad-hoc arbetsuppgifter och stötta upp inköpsavdelningen där så behövs.

Du erbjuds

Som strategisk inköpare hos AMF tjänstepension kommer du att arbeta i en dynamisk och framgångsrik organisation som prioriterar utveckling, samarbete och innovation. Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och möjligheter till personlig och professionell utveckling. Tjänsten avser en tillsvidaretjänst, placerad på AMF:s huvudkontor i centrala Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar AMF med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070-751 93 43 alt. Marie.kallstrom@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Då AMF verkar för mångfald, inkludering och en jämställd arbetsmiljö ser vi gärna sökande av olika bakgrund.

Om verksamheten

AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 450 medarbetare i koncernen. AMF är pensionsbolaget med enkla och trygga tjänstepensionslösningar. Vi ägs av LO och Svenskt Näringsliv och drivs enligt ömsesidiga principer. Det innebär att den vinst vi skapar oavkortat går tillbaka till våra kunder. Vår vision är att vara bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Våra kunder ska få den bästa pensionsprodukten, med god avkastning till en låg avgift.

Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.
Mer info
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare